Sytuacja w RIFT

Witam serdecznie,

Nadchodzę z drobnym pytaniem do graczy Rifta. Opłaca się jeszcze przysiadac do tej gry? Jak z populacją na serwerze? Chce w końcu zagrac coś co ma dobry klimat, grałem już w ogrom f2p i chce w końcu coś p2p. Myślałem nad wowem ale jakoś zakup tych podstawek itd mnie nie ciągnie (nie posiadam zbyt dużo $) Rift bardzo mnie zainteresował tylko nie wiem czy się opłaca gdyż słyszałem, że nie jest jakoś popularna. Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi.

Pozdrawiam,

menov.

Polecam darmowego triala (do 20lvl). Jeśli wybierzesz właściwy serwer (Icewatch chociażby) to nie będzie problemów ze znalezieniem gildii czy party. Populacja graczy na niskich levelach jest bardzo mała, ale na endgame jest już w porządku. Oczywiście że się opłaca, jeśli tylko lubisz gry "WoWopodobne", oparte na questach i instancjach. Cena "startera" jest śmiesznie niska, niedługo wyjdzie dodatek = nowy content i napływ graczy.

A tam zaczynałem swoją przygodę z Riftem ok 2tygodni temu i nie miałem problemu nawet na low lvl znalezć party

Ja gram od bety po dzien dzis. I powiem Ci ze problemów ze znalezieniem pt jako tako nei ma no chyba ze jestes tylko DPS'em i zapisujesz sie na instancje no to z zasady troszku musisz poczekac. No ale został wprowadzony system adventure który pozwala na szybki exp w sporej grupie wykonując kolejne to zadania ;) z kolejkami na pvp oraz instancje raczej szybko idzie ;) End game znów się tak nie nudzi , sporo eventów dla high lvli które pomagają sie ubrać / instancje T1/T2 / Raid Rifty :D ogolnie raidy i no pvp ;) Jakbyś miał jakies pytania czy cus zapraszam na pw albo gg ;)

@edit

Menov dopiero zobaczylem ze to TY :D jak chcesz moge z Tobą pograć na "trialu" :D ten masz namiary na mnie ;p

Witam serdecznie,

Nadchodzę z drobnym pytaniem do graczy Rifta. Opłaca się jeszcze przysiadac do tej gry? Jak z populacją na serwerze? Chce w końcu zagrac coś co ma dobry klimat, grałem już w ogrom f2p i chce w końcu coś p2p. Myślałem nad wowem ale jakoś zakup tych podstawek itd mnie nie ciągnie (nie posiadam zbyt dużo $) Rift bardzo mnie zainteresował tylko nie wiem czy się opłaca gdyż słyszałem, że nie jest jakoś popularna. Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi.

Pozdrawiam,

menov.