Sytuacja z botami

Witam. Jak ma się aktualnie sytuacja z botami w Tibii?

Czy na Yalahar dalej siedzą głównie boty?

Botów jest dużo szczególnie na nowych światach, Quilia, Morta. Na tych starszych też jest sporo, ale można sobie fajnie pograć, jeśli ma się ekipe to z gry sama przyjemność. :)

No tak, ale jak ostatnio grałem to połowa ludzi expiącyxh to były boty, na zombie było więcej botów niż mobów... W takim razie w dalszym ciągu odpuszczam grę. Dzięki.

Sytuacja powoli się zmienia, ale gracze też muszą pomagać. Bo niektórzy wychodzą z góry z założenia, że z botami się nie wygra nawet nie reportując ich. Ja zawsze jak wbija mi bot na exp reportuje i jeszcze pisze w specjalnym temacie o botach na tibia.com

Ja ostatnio grałem w wakacje, to po dwóch dniach dostałem bana.
Stamina nawet poniżej 30 godzin nie zeszła, więc wychodzi na to że coś robią.

Ja pare miesiecy temu chcialem wrocic do Tibii, ostro skillowalem na Foldzie knightem i co? Ban z usunieciem konta za botowanie... Odechcialo mi sie grac calkowicie, czlowiek uczciwie gra i ban...

Bot na bocie bota pogania, nie polecam powrotu na chwile obecną, expowiska PACC wszystkie zajęte

Nie prawda, może Ci co expią popołudniu/rano lecą na bocie, ale jak zawsze o 2/3 w nocy wybierałem się na bociki żeby jakiegoś poblokać to od dłuższego czasu takie spoty jak minosy darashia/ gsy yalahar/tarantule/earth elementale są wolne więc idzie do przodu. Jak są boty to raczej w jakimś skupisku np. na magicianach w yalahar/wyrmy lb

Na takiej pandorii/refugii to same boty latają na Anticy to znowu jakies 70% teraz na Infernie gram to mało botów jest a jak są to zabijam ;]

Na Refugii same boty? Gram tam juz jakis czas i spotykam wiecej graczy jak botow. Ciekawe, nieprawdaz?

Witam. Jak ma się aktualnie sytuacja z botami w Tibii?

Czy na Yalahar dalej siedzą głównie boty?