Czekać na naładowanie starego pasywu? Serio? Chyba tak tylko w brązie się robiło bez urazy. Nowa Ashe nie wiem czy jest mocniejsza,a dla mnie z pewnością jest more fun to play
Sytuacja
@Kasahara
Jeżeli chodzi o wydostanie się z niższych lig to dla kogoś kto gra głównie suportem naprawdę może okazać się to niemożliwe
Właśnie zdziwisz się - support to najlepsza rola do wyjścia z niskiego Elo. Kilkanaście robiłem serie od Brązu do Diamentu i najłatwiej właśnie jest wyjść supportem. Dlaczego? Bo najmniej osób "mainuję" tę rolę. Dlatego jeśli jesteś w tym dobry to robisz ogromną różnicę. Na innych rolach rywalizacja jest większa dlatego też są tam lepsi gracze.
@EDIT
usuwam wcześniejszy post, bo był zalążkiem do dyskusji której jednak nie chce mi sie prowadzić
Ogólnie jeśli umie ktoś grać to wszystkim sie da wybić(zależnie od szcześcia prędzej lub później). Jeśli sie tak nie dzieje to jednak nie umie.
Czekać na naładowanie starego pasywu? Serio? Chyba tak tylko w brązie się robiło bez urazy. Nowa Ashe nie wiem czy jest mocniejsza,a dla mnie z pewnością jest more fun to play
To było właśnie najzabawniejsze, widzisz przeciwnego adc który traci z pół hp
To było właśnie najzabawniejsze, widzisz przeciwnego adc który traci z pół hp
W early, zanim rozpocząłeś walkę. W mid i late pasywka nie istniała, o walkach i laningu (nawet w early) nie wspominając.
Ale w early game chyba tylko idiota mógł czekać aż to dostanie. A taka Ashe nie zbierała CS i nie pushowała linii aby wbić level. Skutkiem zazwyczaj w takim rozwiązaniu jest dead, bo przeciwnicy szybciej wbiją 2 level. Nie wiem, długo nie grałem na jakiejś niskiej ludzie, może tam coś takiego jest możliwe
Witam, zaczynajac od tego iz gram w league of legends od rozpoczecia 2 sezonu, a raczej gralem bo przestalem gdy wszedl patch z nowa mapa (upgrade grafiki) to wychodze teraz z zapytaniem czy warto wrocic? Jak wyglada sytuacja na froncie tzn. czat, czy jeszcze ktos w ogole gra?
Nie moge sie przekonac do dota 2, a mam chec zeby jednak znowu sciagnac LoL, lecz cos mnie blokuje
Duzo moich znajomych odeszlo po mnie co tez daje mi do swiadomosci ze jednak stara wersja gry byla lepsza.
Dzieki za wszystkie odpowiedzi. No h8 m8!
(Lacznie 70~ dni gry)