siemka wlasnie gram w metina2 gram wojem co nie i zastanawialem sie czy nie zrobic postaci szaman moj kolega z klasy gra szamanem i mowi ze nawet fajny ze sa tane bronie itp. wiec napiszcie czy oplaca sie nim grac prosze napisac plusy i minusy bede wdzieczny
Szaman
Szaman jest świetny , maź skilli , maź dmg , cudowne animacje postaci , nic tylko nim grać . Tak jak w Metina..............
dzieki za info ale dmg z samym wachlarzem nie jest ogromne xD a mozesz powiedziec czy wybrac skille leczenie czy smok
aha zapomnialem niewiem czy beda mnie brac do teamu na orki kiedys bo tam sami wojownicy
Chyba gosciu nie znasz brody :lol:
Naprowadzajac cie jezeli bys sie ni kapnal to to byl sarkazm
czemu a jak rozdawac staty dla szamana
Jeszcze bardziej cie naprowadze otoz broda wyobraza sobie metina jak tibie 3D takze ....
aha tibia 3d to tak jak runescape
sam sie domysl
Stary moja rada. Jak chcesz byc supportem(wsparciem) to idz w leczenie. Jak chcesz lupanke to idz w walke. A teraz moja sugestia. Zmien gre. Ta gra roi sie od cheaterow. Jak do czegos dojdziesz mozesz sie spodziewac ze okradna ci konto. Jak lubisz tego typu gry. Poczekaj z kolega z klasy na Warrior Epic. Bedzie to chyba ciekawa pozycja. A puki co Polecam Runes Of Magic albo Reqium: Bloodymare. Zapytaj si wszystkich foumowiczy... Metin 2 to stracona pozycja.
Zgadzam sie w 100% ze Spawn
dzieki za rade ale zamowilem Guild wars na jutro pozatym nie podobala mi sie gra RoM niewiem czemu wlasnie slyszalem o tej grze Warrior Epic ale teraz (jutro)zaczne grac w Guild wars hurrra
A tam szamani są głupi. Latają z wachlarzami jak jakieś baby. moj kolega takiego miał i wyglądało to idiotycznie. A tak w ogóle to mało jest rodzajów wyglądów tych broni. Po prostu dużo wachlarzy a mało mieczy itd. itp. (Ciekawe czy ninja jest lepszy (jego nie miałem).
mam 31lvl juz szamana jest to za***ista postac kazdy bierze mnie do party bo mam Pomoc smoka + blogoslawienstwo zaraz se zrobie ninje
Do tego gościa nie dociera jak dojdziesz nie wiem do 40 któregoś lvl'a ( sory nie znam się na metinie i w niego nie miałem zamiar grać i nie wiem jaki jest najlepszy lvl w nim) okradną Ci je ! Ka pe wu? Nie przeczytałeś co Spawn napisał? To czysta prawda.
ciekawe czemu i jak to zrobia wy nawet tego lvla nie miesliscie kto wam powiedzial o tym lole
Jeżeli dla ciebie metin jest fajna grą to raczej nie odnajdziesz się w GW...
sorki ze was tak nazwalem ale ziomek u gory ma racje cos mi sie nie podoba GW
Ziomek nie słuchaj ich , Metin 2 to bóg , oni sie nie znają , to są tibio maniacy . Ja na twoim miejscu zostałbym w tej grze dla prawdziwych pro i zawierał wypasione kontakty z innymi PRO! Jakby co mój nick w grze to GoAwayNoob
Cóż za ironia Broda ;]
ciekawe czemu i jak to zrobia
Uwierz mi da się i znajdą się tacy co potrafią i zrobią to z miłą chęcią.