Szaman

siemka wlasnie gram w metina2 gram wojem co nie i zastanawialem sie czy nie zrobic postaci szaman moj kolega z klasy gra szamanem i mowi ze nawet fajny ze sa tane bronie itp. wiec napiszcie czy oplaca sie nim grac prosze napisac plusy i minusy bede wdzieczny

Szaman jest świetny , maź skilli , maź dmg , cudowne animacje postaci , nic tylko nim grać . Tak jak w Metina..............

dzieki za info ale dmg z samym wachlarzem nie jest ogromne xD a mozesz powiedziec czy wybrac skille leczenie czy smok

aha zapomnialem niewiem czy beda mnie brac do teamu na orki kiedys bo tam sami wojownicy

Chyba gosciu nie znasz brody :lol::lol: :lol:

Naprowadzajac cie jezeli bys sie ni kapnal to to byl sarkazm

czemu a jak rozdawac staty dla szamana

Jeszcze bardziej cie naprowadze otoz broda wyobraza sobie metina jak tibie 3D takze ....

aha :lol: tibia 3d to tak jak runescape :lol:

sam sie domysl :lol::ph34r:

Stary moja rada. Jak chcesz byc supportem(wsparciem) to idz w leczenie. Jak chcesz lupanke to idz w walke. A teraz moja sugestia. Zmien gre. Ta gra roi sie od cheaterow. Jak do czegos dojdziesz mozesz sie spodziewac ze okradna ci konto. Jak lubisz tego typu gry. Poczekaj z kolega z klasy na Warrior Epic. Bedzie to chyba ciekawa pozycja. A puki co Polecam Runes Of Magic albo Reqium: Bloodymare. Zapytaj si wszystkich foumowiczy... Metin 2 to stracona pozycja.

Zgadzam sie w 100% ze Spawn

dzieki za rade ale zamowilem Guild wars na jutro pozatym nie podobala mi sie gra RoM niewiem czemu wlasnie slyszalem o tej grze Warrior Epic ale teraz (jutro)zaczne grac w Guild wars :lol: hurrra

A tam szamani są głupi. Latają z wachlarzami jak jakieś baby. moj kolega takiego miał i wyglądało to idiotycznie. A tak w ogóle to mało jest rodzajów wyglądów tych broni. Po prostu dużo wachlarzy a mało mieczy itd. itp. (Ciekawe czy ninja :ph34r: jest lepszy (jego nie miałem).

mam 31lvl juz szamana jest to za***ista postac kazdy bierze mnie do party bo mam Pomoc smoka + blogoslawienstwo :lol: zaraz se zrobie ninje

Do tego gościa nie dociera jak dojdziesz nie wiem do 40 któregoś lvl'a ( sory nie znam się na metinie i w niego nie miałem zamiar grać i nie wiem jaki jest najlepszy lvl w nim) okradną Ci je ! Ka pe wu? Nie przeczytałeś co Spawn napisał? To czysta prawda.

ciekawe czemu i jak to zrobia wy nawet tego lvla nie miesliscie kto wam powiedzial o tym lole

Jeżeli dla ciebie metin jest fajna grą to raczej nie odnajdziesz się w GW...

sorki ze was tak nazwalem ale ziomek u gory ma racje cos mi sie nie podoba GW :(

Ziomek nie słuchaj ich , Metin 2 to bóg , oni sie nie znają , to są tibio maniacy . Ja na twoim miejscu zostałbym w tej grze dla prawdziwych pro i zawierał wypasione kontakty z innymi PRO! Jakby co mój nick w grze to GoAwayNoob

Cóż za ironia Broda ;]

ciekawe czemu i jak to zrobia

Uwierz mi da się i znajdą się tacy co potrafią i zrobią to z miłą chęcią.