Szampon do włosów

Niedawno sciąłem włosy bo miałem długi i teraz jak mam krótki co umyje starym szamponem włosy wszystko fajnie puszyste ale wystarczy że przejade reką i od razu łupież się sypie ktoś kto się zna polecił by szampon fajny obecnie mam "Syoss Men" firmy Schwarzkopf & Henkel ;) cena nie gra roli :D

Najlepiej to nie myj głowy ciągle tym samym szamponem , ja mam chyba ze 4 i sobie wybieram xD

Shauma, jakaś for men

Head&Shoulders, też jakiś for men.

Fructis.

I coś tam jeszcze, zależy kto co lubi. :)

Ja jak miałem krótkie włosy to używałem właśnie Head&Shoulders for Man i miałem spokój z łupieżem :D, ale teraz gdy mam długie (na Emo :P) to już mogę każdym szamponem się myć bo nie widać łupieżu ani nie sypie się jak bym miał śnieg na głowie a nie włosy! :D

Kiedyś miałem dośc spory problem z łupieżem, i używałem szamponu Nizoral. Łupież zniknął gdzieś po dwóch tygodniach regularnego stosowania, polecam.

Polecam

c_big1913020.jpg

i jeszcze Head&Shoulders for Man

EDIT IUDFHSEAHUISDHIV

CIEKAWE ILE TEMAT WYTRZYMA BEZ KOMENTARZY TYPU OMG CO ZA NOOB TO JEST FORUM O GRACH MMO A NIE SZAMPONACH UFHEIHGWIFHIHFFHAWHUWIUWDHAWIDFHGGVHSDIV REPORT REPORT

Prawdę mówiąc, wszystkie szampony mają takie same działanie, różnią się tylko konsystencją, kolorem i zapachem. A łupież powinien minąc z czasem, wystarczy się odpowiednio odżywiać.

Haha,ja korzystam z szamponów mojej dziewczyny oraz matki jak jestę w domu i zawsze mam je lśniące i ładnie pachnące^^.

I nie nie jestę GEJEM;)

Polecam

Szamponu samochodowego jeszcze nie stosowałem! ;p, ciekawe jakie są efekty po nim jak się umyje nim włosy a nie samochód skoro polecasz go do włosów :P

Haha,ja korzystam z szamponów mojej dziewczyny oraz matki jak jestę w domu i zawsze mam je lśniące i ładnie pachnące^^.I nie nie jestę GEJEM;)

Potem nie dziw się, że będziesz miał wypadające. Osobiście polecam płyn Ludwik do naczyń, ale jednorazowo, bo bardzo natłuszcza włosy, ale potem są z nimi problemy.

Niedawno sciąłem włosy bo miałem długi i teraz jak mam krótki co umyje starym szamponem włosy wszystko fajnie puszyste ale wystarczy że przejade reką i od razu łupież się sypie ktoś kto się zna polecił by szampon fajny obecnie mam "Syoss Men" firmy Schwarzkopf & Henkel ;) cena nie gra roli :D