Oglądam filmiki na Youtube i tak się zastanawiam czemu ja gine na kilka strzałów mając +5 ac set. Gdy inni są twardsi i jeszcze zadają większe obrażenia będąc w tej samej formie. Ogółem staram się zabijać wszystko co na mapie ale brakuje mi czasu na ostatniego bossa z powodu moich śmierci.
Szczelina Zapomnienia ( rift of oblivion)
nie bij wszystkiego bij tylko to co naprawde trzeba zabic zeby przejsc do bosa na bosie bijesz ogniowym ludkiem i gdy stracisz hp zmieniasz sie forme spowrotem na ogniowa gdy obok niego zaczna biegac moby zabijasz je jako pierwsze bo zabija cie na 1 strzala ogolnie duzo skupienia wtedy potrzeba
Właśnie wszystkie te moby dają sporo expa i nie wiem co bardziej wybrać. Jeszcze gdzie te itemy za ukończenie można wymienić bo w opisie itemu nie ma napisanej nazwy NPC.
Oglądam filmiki na Youtube i tak się zastanawiam czemu ja gine na kilka strzałów mając +5 ac set. Gdy inni są twardsi i jeszcze zadają większe obrażenia będąc w tej samej formie. Ogółem staram się zabijać wszystko co na mapie ale brakuje mi czasu na ostatniego bossa z powodu moich śmierci.