Szczur +/- 100zł

Zacznę więc tak. Moja ostatnia myszka (zresztą juz kilkuletnia) odmówiła ostatnio współpracy. Szukam więc u Was pomocy w wyborze nowej (bo ja tam się na nich za bardzo nie znam xd) Ostatnią myszką był A4tech (jakiś tam) x748. Wymienię moźe kilka rzeczy które chciałbym żeby ta nowa miała:

-nie chcę jakiś bajerów, które dodają tylko wyglądu i nic pozatym (choć tam jakieś światełko (tak jak w myszkach Razera) mogło by się w niej znaleźć)

-myszka ma być pod użytkownika prawo ręcznego (lub taka zarówno dla prawo i lewo ręcznego)

-ważne także, aby wyglądała ładnie, ale bardzo prosto (coś jak SteelSeries Kinzu V2)

-zmiana DPI, w locie czy nie, obojętne

-sensor laserowy czy optyczny, też obojętne

-cena około (choć wolałbym poniżej) stu złotych

To chyba tyle. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam, Chrum :D

Polecam Ci tą myszke :

http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/5404091

Xaorus mi ją polecił i działa świetnie, wszystkie twoje wymogi spełnia.

Pozdrawiam.

no ogolnie myszki a4 techa, sa dosyc tanie a dobre :)

bo jak patrzylem na steelseries sensei, to 260, a z edycji gw2 to 160, wiec i tak ponad budzet.

Zacznę więc tak. Moja ostatnia myszka (zresztą juz kilkuletnia) odmówiła ostatnio współpracy. Szukam więc u Was pomocy w wyborze nowej (bo ja tam się na nich za bardzo nie znam xd) Ostatnią myszką był A4tech (jakiś tam) x748. Wymienię moźe kilka rzeczy które chciałbym żeby ta nowa miała:

-nie chcę jakiś bajerów, które dodają tylko wyglądu i nic pozatym (choć tam jakieś światełko (tak jak w myszkach Razera) mogło by się w niej znaleźć)

-myszka ma być pod użytkownika prawo ręcznego (lub taka zarówno dla prawo i lewo ręcznego)

-ważne także, aby wyglądała ładnie, ale bardzo prosto (coś jak SteelSeries Kinzu V2)

-zmiana DPI, w locie czy nie, obojętne

-sensor laserowy czy optyczny, też obojętne

-cena około (choć wolałbym poniżej) stu złotych

To chyba tyle. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam, Chrum :D