Hehe Dzięki wszystkim za tak miłe słowa
A tutaj mój najnowszy Szkic
Co o tym sądzicie ?
Hehe Dzięki wszystkim za tak miłe słowa
A tutaj mój najnowszy Szkic
Co o tym sądzicie ?
Profesjonalne dzieło
Hyhe... Dzięki starałem się xD
Oj oj oj pewnie warna za to dostane ale naprawde jak tam chyba guru napisal "idz na akademie sztuk pieknych" zgadzam sie z nim w 100%-ach takie talenty, ( w Polsce wtf ) to jest rzadkosc.. Wiec 3maj sie chlopie i czekam na twoje rysunki aby dac im "recezneje" ;p krótką ;p
P.s Jezeli mozesz to narysuj cos fantasy
Na razie nie będę miał czasu narysować czegoś o tematyce "fantasy", ponieważ mam jak narazie jedno zamówienie (pierwszy szkic za gotówkę xD), oraz mam trochę nauki, ale jeżeli znajdę czas pewnie coś naszkicuje
Fajne! Jak już skończysz ten szkic na zamówienie to pokaż nam go.
Kiedy następny szkic ?
Kurcze stary prace z górnej półki wręcz ;]
Narysuj dla mnie Onizukę !!!!
PLX PLX PLX ^^
Jakbyś był zainteresowany to pm
Następny szkic hmm... nie mam pojęcia jak będę miał wenę
Na razie nic mi nie wychodzi, ale spróbuje coś zacząć rysować, może nawet dzisiaj
Noo to trochę poczekacie tak sądzę
Czekam z niecierpliwością
Sztuki piękne albo Grafika komputerowa osobiście polecił bym ci te drugie bo sam skończyłem.
Rysunek jak i manualne zdolności naprawdę się przydają i kasa lepsza potem.
Co do prac stosujesz jakąś skale przy szkicowaniu, czy to zdjęcie, czy obrys głównego wzoru, czyli najważniejsze detale, potem cieniowanie i szczegóły. Najbardziej dojrzała praca to ta z nr.3 jak by inną ręką, albo innym nastawieniem, podejściem charakter kreski i szczegółowość... dłonie na plus a to najważniejszy aspekt talentu rysownika, jeśli potrafisz wyrysować dłonie w obojętnie jakiej pozycji to nie ma rzeczy jakiej byś nie dał rady narysować.
Sam też faworyzuje podobną kreskę ale piórkiem, i oczywiście płótno.
Kurde i najważniejsze planuj kadry "rozłożenie" przed rysowaniem Leo nr1. na górze jest w ciasnym rogu a na ASP nie dawali żyć za takie coś ...ciężko było się odzwyczaić potem.
Ogólnie jesteś jak na najlepszej drodze powodzenia życzę.
Do mrDarkness
Uwierz lub nie ale nie stosuje żadnej grafiki komputerowej w tych sprawach jestem zielony.
Szkicuje na takiej podstawie, że drukuje sobie jakieś zdjęcie i patrząc na nie staram się odwzorować to co jest na zdjęciu, nie używam kalki..
Oraz nie planuje iść do żadnej szkoły plastycznej
Ona wygląda jak moja żona. Weź zeskanuj i wyślij mi, a ja powiem, że ją narysowałem! Dlaczego wcześniej o tym nie napsiałem ? Bo teraz ten temat ogarnąłem.
Czysty talent. Niesamowite.
Ostatnio chciałem coś naszkicować, lecz ku mojemu zdziwieniu nic mi nie wychodziło, to chyba oznacza ze mam kryzys w szkicowaniu...
Naprawdę te rysynki są niesamowite Z wielką przyjemnością się na nie patrzy, kolego, co Ty tu jeszcze robisz? Można trzepać na takich rysunkach grubą kasiorę, jeśli się wie gdzie z takim talentem się wybrać. ARCYDZIEŁO! Wsztystkie trzy szkice. Nawet wg mnie są one lepsze niż szkice z instrukcji Mount & Blade Ogniem i Mieczem Dzikie Pola którego mam orginał TALENT!
Hej, Hej kolego ja mam dopiero 15 lat, więc mogę zapomnieć jak na razie o "grubej kasiorze" Tak jak już wspomniałem w którymś z postów nie wybieram się do żadnej szkoły artystycznej, szkicowanie traktuje jako swoje hobby.
Zawsze hobby można przerobić na zawód
Możliwe, że i tak można, jeszcze nie myślałem o tym xD Teraz muszę się jakoś "odblokować" bo chcę coś naszkicować ale nie mogę...
jaki z ciebie idiota @Down to znaczy niżej Idioto to to samo co @up
a co do rysunkow to niesamowite masz talent