Najnowszy szkic a zarazem pierwszy w formacie A3 , co prawda w trakcie tworzenia, lecz piszcie co mógłbym poprawić co dodać
Krytyka jak i komentarze wszelakiego rodzaju Mile widziane
Najnowszy szkic a zarazem pierwszy w formacie A3 , co prawda w trakcie tworzenia, lecz piszcie co mógłbym poprawić co dodać
Krytyka jak i komentarze wszelakiego rodzaju Mile widziane
któż to? trochę mi Kanye przypomina no ale pewien nie jestem.
Nie wiem czy po prawej stronie "gęby" ma tylko zarost czy to cień(raczej cień), ale to i tak bez znaczenia. Rysujesz postacie fikcyjne czy na czymś się wzorujesz?
Salek Napisano dziś, 09:12któż to? trochę mi Kanye przypomina no ale pewien nie jestem
Dobrze ci się zdaje to jest Kanye West
Rysujesz postacie fikcyjne czy na czymś się wzorujesz?
Wzoruje się na zdjęciach osób
P.S Chciałbym dodać, że nie szkicowałem nic przez 4 miesiące, więc postanowiłem coś nabazgrać
Oraz jakość zdjęcia jest słaba
jakimi olowkami rysujesz?
to west, od razu widać
Hmm... Jeśli miałbyś choć trochę wolnego czasu i chęci, to może zaproponowałbym Ci współpracę, bo akurat potrzebuje rysownika do projektu. Odezwij się w PW jeśli byłbyś zainteresowany
O__________O Człowieku, jaki Ty masz talent... Tylko zazdrościć. Najbardziej podoba mi się pierwsza praca.
Nie ma czego zazdrościć, wystarczy być zawziętym, a efekty same przyjdą
Jak to się mówi: 99% pracy, 1% talentu ^^ Ja i tak, "TAK" nie umiem ... ehhh...
Jeżeli chcesz to próbuj szkicować w końcu coś ci się uda
Ja jakoś ostatnio straciłem chęci do szkicowania jakoś już mi się odechciewa, albo jestem Leń :|
Ehhh.... Po "wypłodzeniu" takich prac trudno powiedzieć że jesteś leniem ;] Ja raczej nie jestm artystą... Ale ostatnio zaczyna we mnie przemawiać mól książkowy ^^
Powodzenia w szkicowaniu... Na serio chłopie, jesteś wielki
PS. Ja jestem jedną z tych osób, którą Bozia pomineła rozdając talenty ^^ nie dopchałem się...
Gratz. To jest świetne.
W sumie to żaden problem wydrukować z neta ;D
Niezłe prace, widać, że włożyłeś w nie wiele wysiłku
kaka mistrz^^
A jak zacząłeś? Chciałbym nauczyć się rysować chociaż 20% tak jak Ty Po prostu wziąłeś kartkę i ołówek i jazda? Czy jakieś książki, może tutoriale?
Nigdy nie korzystałem z żadnych tutoriali ani książek ołówek, kartka, na wzór zdjęcie jakiejś osoby i jazda
Pamiętam jak mi się kiedyś nudziło wziąłem w rękę ołówek HB, kartkę i stare zdjęcie z 2 klasy podstawówki, tak się zaczęła moja przygoda ze szkicowaniem
Stary propsy dla Ciebie. W takim bądź razie jesteś królem ;]
Człowieku ,rządzisz
To ja swoje bazgroły też zaprezentuje, można "pożyczyć" temat? (1 zdj. robione komóra więc jakość kiepska)
NCR Ranger, za gruby wyszedł ;p
A tu moja postać z Fallouta narysowana na wzór vault boya
No i patrząc na twoje szkice stwierdzam, że też chciałbym umieć tak rysować.