Szkice

Najnowszy szkic a zarazem pierwszy w formacie A3 , co prawda w trakcie tworzenia, lecz piszcie co mógłbym poprawić co dodać :)07130008.jpg

Krytyka jak i komentarze wszelakiego rodzaju Mile widziane :)

któż to? trochę mi Kanye przypomina no ale pewien nie jestem.

Nie wiem czy po prawej stronie "gęby" ma tylko zarost czy to cień(raczej cień), ale to i tak bez znaczenia. Rysujesz postacie fikcyjne czy na czymś się wzorujesz?

Salek Napisano dziś, 09:12któż to? trochę mi Kanye przypomina no ale pewien nie jestem

Dobrze ci się zdaje to jest Kanye West :D

Rysujesz postacie fikcyjne czy na czymś się wzorujesz?

Wzoruje się na zdjęciach osób :)

P.S Chciałbym dodać, że nie szkicowałem nic przez 4 miesiące, więc postanowiłem coś nabazgrać :D

Oraz jakość zdjęcia jest słaba :(

jakimi olowkami rysujesz?

to west, od razu widać :P

Hmm... Jeśli miałbyś choć trochę wolnego czasu i chęci, to może zaproponowałbym Ci współpracę, bo akurat potrzebuje rysownika do projektu. Odezwij się w PW jeśli byłbyś zainteresowany ;)

Zapomniałem o tym szkicu, oczywiście jeszcze nie skończony :)

24689117254414947404610.jpg

O__________O Człowieku, jaki Ty masz talent... Tylko zazdrościć. Najbardziej podoba mi się pierwsza praca.:)

Nie ma czego zazdrościć, wystarczy być zawziętym, a efekty same przyjdą :D

Jak to się mówi: 99% pracy, 1% talentu ^^ Ja i tak, "TAK" nie umiem ... ehhh...

Jeżeli chcesz to próbuj szkicować w końcu coś ci się uda :D

Ja jakoś ostatnio straciłem chęci do szkicowania jakoś już mi się odechciewa, albo jestem Leń :|

Ehhh.... Po "wypłodzeniu" takich prac trudno powiedzieć że jesteś leniem ;] Ja raczej nie jestm artystą... Ale ostatnio zaczyna we mnie przemawiać mól książkowy ^^

Powodzenia w szkicowaniu... Na serio chłopie, jesteś wielki :)

PS. Ja jestem jedną z tych osób, którą Bozia pomineła rozdając talenty ^^ nie dopchałem się...

Gratz. To jest świetne.

W sumie to żaden problem wydrukować z neta ;D

Niezłe prace, widać, że włożyłeś w nie wiele wysiłku ;)

kaka mistrz^^

A jak zacząłeś? Chciałbym nauczyć się rysować chociaż 20% tak jak Ty ;) Po prostu wziąłeś kartkę i ołówek i jazda? Czy jakieś książki, może tutoriale?

Nigdy nie korzystałem z żadnych tutoriali ani książek ołówek, kartka, na wzór zdjęcie jakiejś osoby i jazda :D

Pamiętam jak mi się kiedyś nudziło wziąłem w rękę ołówek HB, kartkę i stare zdjęcie z 2 klasy podstawówki, tak się zaczęła moja przygoda ze szkicowaniem :)

Stary propsy dla Ciebie. W takim bądź razie jesteś królem ;]

Człowieku ,rządzisz :D

To ja swoje bazgroły też zaprezentuje, można "pożyczyć" temat?:P (1 zdj. robione komóra więc jakość kiepska)

NCR Ranger, za gruby wyszedł ;p

Rys. 1

A tu moja postać z Fallouta narysowana na wzór vault boya

Rys. 2

No i patrząc na twoje szkice stwierdzam, że też chciałbym umieć tak rysować.

Nowe Nowości ze świata moich szkiców

Właśnie rozpocząłem prace nad nowym szkicem

27978218897323449780410.jpg

Co wy na to ?