Sztuka Perswazji

Cześć. Chciałem spytać, co o tym sądzicie ? Oglądaliście filmy Derrena Browna ? Przykładowo ten

Nie wierzę, że to po prostu się sprawdza, a zarazem dziwię, że ten ( według mnie ) fake ma aż taką popularność i rzeszę fanów... Może po prostu żyję w kraju, w którym ciągle patrzą nam na ręce i tak na prawdę nikt nikomu do końca nie ufa ^^. Czekam na Wasze sugestie ;) i zapraszam do oglądania podobnych filmików Derrena.

@Edit

Przykładowo w tym filmie :

- 1:30 - Skromnie ubrana kobieta daje mu coś koło 50 funtów.

- 1:52 - Ta sama akcja, tylko 85 funtów i jeszcze bardziej wyglądająca ubogo kobieta.

Wg. mnie to fake, szczególnie ten drugi filmik, jak koleś mu buty oddał. :huh:

Wg. mnie to fake, szczególnie ten drugi filmik, jak koleś mu buty oddał.

Normalnie, zdjąłby i oddał.

Wydaje mi się, że to nie jest fake. To tak jak siedzisz przed komputerem, grasz, ktoś coś do Ciebie mówi, a jeśli gra Cię wciąga to nawet nie pamiętasz co mówili. To samo jest tutaj, zagaduje ludzi, mami ich przez co nawet nie zwracają uwagi na to co robią.

Moim zdaniem fake, co do tego co napisałeś o pc prawda, ale tylko przytakujesz. Czy jeśli siedzisz przy pc [nie zwracasz na otoczenie], ktoś do Ciebie mówi "idź wynieś śmieci", Ty tego nie idziesz zrobić, tylko albo przytakujesz albo odp jeszcze coś innego. (:

To nie jest fake , po prostu trzeba umieć owinąć sobie ludzi wokół palca. Sam zauważyłem u siebie cechę która pozwala manipulować ludźmi tzn. próbowałem tego na kuzynach (starszych) i kolegach z klasy i działało . Dodam że nie byli oni pijani itp. oraz nie dostali za to nic .

Cześć. Chciałem spytać, co o tym sądzicie ? Oglądaliście filmy Derrena Browna ? Przykładowo ten

Nie wierzę, że to po prostu się sprawdza, a zarazem dziwię, że ten ( według mnie ) fake ma aż taką popularność i rzeszę fanów... Może po prostu żyję w kraju, w którym ciągle patrzą nam na ręce i tak na prawdę nikt nikomu do końca nie ufa ^^. Czekam na Wasze sugestie ;) i zapraszam do oglądania podobnych filmików Derrena.

@Edit

Przykładowo w tym filmie :

- 1:30 - Skromnie ubrana kobieta daje mu coś koło 50 funtów.

- 1:52 - Ta sama akcja, tylko 85 funtów i jeszcze bardziej wyglądająca ubogo kobieta.