Cześć, szukam koleżanki do pogrania w komputer, mogę grać dosłownie we wszystko od fpsów, ligę legend aż po minecraft i terrarię. Mam 20 lat, mieszkam w Gdańsku, nie mam jakichś szczególnych wymagań, no może co do wieku 18+
Szuakm koleżanki do minecrafta i innych gier
Nie poruchasz sobie bracie
@CzarnyDzik kto to mówi o ruchaniu? Serio czy ludzie jesteście aż tak ograniczeni i nie potraficie zrozumieć że seks to nie wszystko?
@CzarnyDzik kto to mówi o ruchaniu? Serio czy ludzie jesteście aż tak ograniczeni i nie potraficie zrozumieć że seks to nie wszystko?
Jasne tylko do "Pogrania w komputer" KEK śmiechłem.
Mam 20 lat mieszkam w Gdańsku pograjmy w gierki tylko bądź Legalna coby prokurator się nie przyjebał
@CzarnyDzik współczuję Ci trochę, 18+ tylko dlatego że taki osoby są przeważnie trochę bardziej dojrzałe i nie drą się w każdym możliwym momencie, nie mówię że wszystkie, pomijając to że nie znasz prawa Polskiego to nie ma sensu tłumaczyć się Tobie bo jest to walka z wiatrakami.
"Szuakm koleżanki do minecrafta i innych gier"
"Cześć, szukam koleżanki do pogrania w komputer, mogę grać dosłownie we wszystko"
A nie lepiej zamiast bawić się w "Zagram we wszystko bylebyś nie miała penisa" wyjść z kumplami na browarek przy okazji obczaić jakieś dziewczyny na plaży jeżeli rzeczywiście jesteś z Gdańska?
Dziecinnością jest masochistyczne podchodzenie do tematu grania.
Graj w coś w co sam masz ochotę zamiast deklarować że zagrasz we wszystko byleby po 2 stronie monitora były cycki :/
Trochę smutno się robi jak się czyta posty w twoim stylu ale to ty decydujesz o swojej wartości w oczach innych.
wyjść z kumplami na browarek przy okazji obczaić jakieś dziewczyny na plaży
No i co mi po tym jak po 10 minutach rozmowy okaże się że laska albo jest pusta albo ma zupełnie inne zainteresowania, więc zbędny trud. Wnioskuję po Twoim stanowisku że patrzysz na dziewczyny jak na obiekty na które można popatrzeć i poślinić się na ich widok. Zdradzę Ci mały sekret, wygląd to nie wszystko.
Graj w coś w co sam masz ochotę zamiast deklarować że zagrasz we wszystko byleby po 2 stronie monitora były cycki
Nie wpadłeś na pomysł że można lubić grać prawie we wszystko i liczy się to z kim grasz, a nie w co, a co do dziewczyn, ale jak to to nazwałeś "po drugiej stronie cycki" to lepiej się z nimi dogaduje i od zawsze łapałem lepszy kontakt niż z facetami takiego pokroju jak Ty, maksymalnie 10 minut rozmowy i tyle. Skoro nie masz nic wartościowego do powiedzenia to po co zaczynasz pisać takie głupoty?
Każdy jest inny i woli co innego, dyskutujesz z gustami, a to jak każdy wie, nawet 10 latki, z tym się nie dyskutuje.
Znajdź sobie najpierw tą fajną koleżankę, a potem namów ją na granie, tak będzie o wiele łatwiej
Często to jest tak jakby chcieć zrobić rumaka z osła.
Skoro mozna szukac geja do pary do grania to czemu szukanie kolezanki do grania wydaje sie takie dziwne? Czyzby CzarnyDzik cos przed Nami ukrywal??:D
Kocham takie offtopy i przypieprzanie się do wszystkiego xd.
@Kenny @89adudlyb Tacy są ludzie, nie potrafią znieść tego że ktoś szuka czegoś innego i ma inne preferencje niż oni.
Kompletnie nie rozumiem dlaczego spamujecie w jego temacie, zazdrościcie mu że odważył się napisać coś takiego czy jak?
Proponuje nie wbijać się czyjeś tematy jeżeli nie macie nic mądrego do powiedzenia. Od razu hejt, bo chce pograć z dziewczyną a nie z chłopakiem?, za długo te wakacje chyba trwają i się nudzi młodzieży widzę.
Jeśli chodzi o granie z dziewczynami to powiem szczerze że przez całą moją karierę gracza czyli jakieś 14 lat to powiem że najwięcej dziewczyn poznałem w trzech grach. Aion, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn i League of Legends.
Ogólnie to gram we wszystkie gry. Ostatnio nawet zacząłem grać w visual novel. Pierwszy raz zagrałem w visual novel jakieś 2 miesiące temu i muszę przyznać że całkiem mi się spodobało. Polecam "Sunrider: Mask of Arcadius" darmowe na steamie i neutralne czyli jest story, walka turowa i strategia. Nie ma poza jedną sceną cycków czy jakiś specjalnie materiałów 18+.
Zboczyłem z tematu...
W Aiona grałem 6 miesięcy i spotkałem na prawdę więcej dziewczyn niż przez 5 lat gry w inne mmo. Nie mniej jednak największą populacja "gejmerek" jest w FF14 z tego co widziałem. A co do "LoLa" to zwykłem poznawać tam ludzi w ten sposób że wchodziłem na publiczny serwer teamspeak i jak grałem mecze i widziałem jakiś polaków to zapraszałem każdego na tsa. W ten sposób jeśli trafiały się czarne owce w postaci Czarnego Dzika to nie było problemu po meczu zapomnieć o nim całkowicie zaś te fajne osoby zapraszało się na prywatnego tsa. Zdziwiłbyś się ile dziewczyn tak poznałem w "Lolu".
Polecam te gry a także wiadomo, socjalizować się we wszystkich grach sieciowych bo teraz są takie czasy że spokojnie poznasz dziewczyny w grach które mogą nawet mieszkać w Twoim mieście :D.
Tutaj też zaznaczę że z reguły dziewczyny ignorują tematy typu "szukam dziewczyny do gry x". Wolą jak się z nimi rozmawia podczas gier niż jakby ktoś ich szukał na forum poza grą.
Zgadzam się z moim przedmówcą, nie wiem to dziewczyny w jakieś gry nie mogą pograć ? Śmierdzi mi tutaj dyskryminacją. Do chłopaka prędzej czy później znajdzie na pewno jakaś koleżankę do pogrania i tego mu życzę. Znam dużo osób które są teraz nawet małżeństwem poznali się przez grę. Powodzenia życzę:-)
Ha ha to ja jak zacząłem grać w Finala 14 to dołączyłem do kameralnej gildii gdzie 70% członków to małżeństwa z dziećmi :D. Nie raz też na tsie w Black Desert spotykałem małżeństwa jak razem grindowali i tylko na zmianę się umawiali kto będzie zajmował się dzieckiem podczas gvg :D. Szczerze jak widzę i słyszę małżeństwa graczy gdzie oboje partnerzy grają razem to widać tą chemię której tak bardzo brakuję wielu "normalnym" małżeństwom.
@krido Niby tak, ale w końcu po to jest ten dział żeby znaleźć kogoś z podobnymi preferencjami gier, a te które będą chciały pograć to i tak się odezwą i tak.
Ja tymczasem prosiłbym o spokój
Tutaj kolega szuka koleżanki, temat jak najbardziej w porządku.
Niepotrzebny offtop zostawcie sobie drodzy użytkownicy na hydepark, lub na prywatne wiadomości.
Pozdrawiam
Oi tam Narcyz czepiasz się dobrze wiesz bo nie jest to taki temat pierwszy tutaj zakładany ze ogólnie najłatwiej będzie mu znaleźć koleżankę w realu a później ją do grania namówić....druga sprawa sposób napisanie jego ogłoszenia właśnie daje duże pole manewru osoba piszącym tutaj...prawda jest taka ze nawet jakby szukał ludzi do grania i tak by ich nie znalazł bo pisanie "szukam koleżanki do pogrania w komputer" to świadczy o tym ze zależy mu tylko na tym by jakaś d*pa z nim grała a nie by się dobrze bawili przy grze...
Ogólnie @Tasakamana polecam popracować nad sposobem podrywu ...kolejna sprawa warto znaleźć jakiś konkretny tytuł wymaksowac postaci byś mógł jechać taki tekstami..."Chodź mała pokaże ci moją zajebistą zbroje i to co kryje się pod nią "...a powiadam ci kobitce będzie się robiło już mokro na samą myśl
A tak na poważnie to polecam wbijać do jakiś dużych społeczności gamingowych większe prawdopodobieństwo ze znajdziesz tam wybrankę do wspólnej gry
@Kurtyzana polecasz jakieś społeczności gamingowe? A co do dobrej zabawy, to od zawsze uważałem, że najwięcej zabawy z gry nie daje sama gra a to z kim się gra, więc nawet największy crap może być świetną przygodą jeżeli ma się u boku osobę która dogaduje się z Tobą i zależy jej na spędzonym czasie z osobą a nie z grą. Nie wiem dlaczego ludzie aż tak bardzo najeżdżacie na takie tematy. Rozumiem 90% ludzi szuka osoby która pokaże cycki albo coś, no ale niestety ja szukam zupełnie czegoś innego.