Szuam gry na psp :)

Hej , szukam sobie gry FANTASY + rpg na psp , właśnie je dostałem i chciałbym pograć w coś mojego typu , nie znoszę strzelanek i walk turowych . To ja napiszę wymagania :

Wymagane KONIECZNIE :

-Dużo ekwipunku (nie lubię biegać ciągle w 1 zbroi i 1 mieczu , chciałbym bym mógł wybierać spośród sporego ekwipunku , jak w mmorpg)

-Zero turówek (nienawidzę turowej walki bo jest monotomna)

-jakieś fajne bossy/fajne lokacje

-Bicie lvl'a

wymaganie niekoniecznie :

-Fajne Combo / skille

-Profesje (mag , warrior , rogue itd itp)

-grafika by nie było pikseli

- questy ^^

mam nadzieje że znajdzie się coś takiego

Monster Hunter 1,2,3

Wygląda ciekawie , na 100% na psp ?

@edit na yt piszą że na psp , 3 wygląda świetnie , piękna grafika , fajne bossy dużo broni , ale ile ona musi kosztować okej 1 już zamawiam czyli MH 3 czekam na jeszcze jakieś 2

3 jest tylko po japońsku więc powodzenia, nie ma i nie będzie angielskiej wersji :)

Phantasy Star 2 polecam, to samo co MH tylko w klimatach Sci-fi, ale cała rozgrywka i system jest identyczny :)

Rozumiem, że nie lubisz turówek, ale jak jednak zmienisz zdanie, to sprawdź Disgaea2, co prawda gra turowa, ale nudy w niej nie zastaniesz ;) Lvli jest 9999, klas od groma, świetna fabuła, dużo humoru w wypowiedziach bohaterów... Osobiście grałem w tą grę 400h+, jest na prawdę bardzo dużo do roboty, polecam :)

Turowe mnie nie interesują i nie zaczną :P

No więc Phantasy Star...

po 2 Disgaea 2 to chodzące piksele

po 3. w phantasty star dużo orężu i armorów ?

Monster hunter freedom unite.Coś jak 2 tylko dużo więcej contentu.Sam mam psp i grałem i powiem że fajnie się gra,tylko nie ma tutorialu i trzeba w necie poszperać.Gra po angielsku oczywiście.

W Phantasy Star jest w cholere orężu i armorów, z tym, że armory bardziej pełnią funkcję fashionów, czyli, które Ci się wyglądem podobają, te nosisz. Ale broni jest w cholerę. A R3d, w Monster Hunter jest tutorial... W szkole dla łowców przechodzisz najpierw ogólne treningi a później trening z każdą bronią oddzielnie (niekonieczne).

zobacz Ys ark op nepthym

jak juz mowiono monster huntery 1-3

valhalla knights bardzo fajna rozbudowana gra

star ocean

Dziękuje za fajne propozycje , już lookam po necie

Hej , szukam sobie gry FANTASY + rpg na psp , właśnie je dostałem i chciałbym pograć w coś mojego typu , nie znoszę strzelanek i walk turowych . To ja napiszę wymagania :

Wymagane KONIECZNIE :

-Dużo ekwipunku (nie lubię biegać ciągle w 1 zbroi i 1 mieczu , chciałbym bym mógł wybierać spośród sporego ekwipunku , jak w mmorpg)

-Zero turówek (nienawidzę turowej walki bo jest monotomna)

-jakieś fajne bossy/fajne lokacje

-Bicie lvl'a

wymaganie niekoniecznie :

-Fajne Combo / skille

-Profesje (mag , warrior , rogue itd itp)

-grafika by nie było pikseli

- questy ^^

mam nadzieje że znajdzie się coś takiego