Z racji tego, że dopiero zaczynam grę w TESO szukam poradnika do Nightblade'a (fajnie gdyby był po polsku ale nie musi), chodzi o rozwijanie skilli/drzewek, początkowych/end gameowych broni i setów, wszystko w języku najbardziej zrozumiałym dla gracza nie znającego uniwersum TESO - jak najmniej skrótów których nie potrafię rozwinąć...
Preferuję styl gry jako assassin więc takiego builda bym oczekiwał, mój ulubiony typ gry to latanie z daggerkami, zabijanie z ukrycia i szybko light/robe userów (coś jak dagger w Lineage 2) i taki styl gry, build, wskazówki bym chciałbym najbardziej zaczynając od wyboru rasy i tak dalej.
Kto grał w Lineage pamięta ile radości dawała gra daggerem plus wygląd daggera z draco setem, czegoś takiego oczekuję od TESO i mam nadzieję, że ktoś zna build który łączy ze sobą typ assassina i set/broń (daggery) które cieszą oko.
Zdecydowanie jestem graczem PvP, przydatne byłyby także addony do PvP i klasy assassina jeśli możecie jakieś polecić z krótką notką, dlaczego mi się to przyda.
Podrzucicie jakieś linki? Widziałem ich sporo ale niektóre są albo przestarzałe albo jeden zaprzecza teorii drugiemu.
TL;DR Szukam poradnika do Nightblade, build typowy assassin dla newbie gracza w uniwersum TESO, od zera.