Szukam anime na wolne dni

Witam

szukam jakiegoś anime w którym jest dużo walk . W którym bohaterowie posiadają jakieś moce . W którym jest trochę komedii i romansu .Może być w naszym świecie np szkola , ale też nie musi . Fajnie gdyby całe anime nie opierało się tylko na 1 walczącej postaci .

co już oglądałem ?

- Dragon Ball

- Full Metal Alchemist Broterhood ( czy ma on jakieś filmy pełnometrażowe ? )

- SAO

- HxH 2011

- Fairy Taill

- Once Piece

- Naruto

- Bleach

- Ao no Exorcist

- Ansatsu Kyoushitsu

Może Log Horizon przypadnie ci do gustu :)

FMA:B ma dwa filmy.
Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos i Fullmetal Alchemist the Movie: Conqueror of Shamballa

Fate/Zero

Akame ga Kill

Beelzebub

Ben-To

Darker Than Black

Koniecznie zobacz Nanatsu no Taizai, Btoom, Guilty crown, Magi oba sezony. A z moich ulubionych polecam ci Zankyouu no terror, code geass, death note, tokyo ghoul i kiseijuu, ale w tych anime już lekko cięższy klimat.

Polecam:

Beelzebub - walka; szkoła; super moce; dużo komedii. Naprawdę polecam, świetne anime.

Hajime no Ippo - boks; niby nie ma mocy, ale walki nie wyglądają jak normalne walki bokserskie; trochę szkoły; dużo męskiego humoru; trochę romansu. Również świetne anime, nie trzeba być fanem boksu, aby uznać to anime za jedno z lepszych.

Staaaryyy obadaj Hajime no Ippo moze mocy nie ma ale jest to cos co cie przykuje patrząc na liste wymieniana przez ciebie

Hmm może Tengen Toppa Gurren Lagann? Moc jest, komedia jest, walczą wszyscy bohaterowie tylko, że to anime jest o mechach xD Lecz od siebie szczerze je polecam :)

Polecam ci Shaman King dość fajne anime :)

Darker Than Black, pozycja obowiązkowa. (Tyle że raczej mało tam komedii, ale uwierz nie zawiedziesz się)

Hmm może Tengen Toppa Gurren Lagann? Moc jest, komedia jest, walczą wszyscy bohaterowie tylko, że to anime jest o mechach xD Lecz od siebie szczerze je polecam

Ja też polecam. W sumie ma tylko około 26 odcinków, ale to anime rozwaliło mi system. Po obejrzeniu czułem, że mogę wszystko xD Śmiało mogę powiedzieć, że jest w moim osobistym top 3 obok Dragon Ball'a i Fairy Tail.

- Dragon Ball - Od 5 lipca kontynuacja, także jeszcze parę dni. Jest na co czekać B)

- Fairy Tail - Dalej trwa, co prawda przed tą przerwą w 2014 moim zdaniem anime trzymało lepszy poziom. Ale ostatnie episody pokazują, że anime wraca na dobre tory. :D

- Full Metal Alchemist Broterhood ( czy ma on jakieś filmy pełnometrażowe ? ) - Jak już ktoś wcześniej wspomniał, tak ma. :)

shingeki no kyojin , narazie tylko pierwszy sezon (nad drugim prace trwają) ale i tak , 25 odcinków polecam obejrzeć bo zaje*iste ^^

Jest jeszcze D.Gray-man .

Ja ci odradzam rzucanie się na tasiemce jak fairy tail, dragon ball, jeśli już to możesz obejrzeć gintame :D. Z taką ubogą listą pooglądaj coś od 12-24 odcinków.

Jesli lubisz anime o tematyce rpg to bardzo polecam Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

A ja polecę ci coś nowszego a dokładnie World trigger, trochę starsze ao no exorcist oraz jedna z moich ulubionych serii katekyoshi hitman reborn. Wszystkie tutaj z wymienionych są na prawdę godne polecenia oraz nie doceniane ;p

Witam

szukam jakiegoś anime w którym jest dużo walk . W którym bohaterowie posiadają jakieś moce . W którym jest trochę komedii i romansu .Może być w naszym świecie np szkola , ale też nie musi . Fajnie gdyby całe anime nie opierało się tylko na 1 walczącej postaci .

co już oglądałem ?

- Dragon Ball

- Full Metal Alchemist Broterhood ( czy ma on jakieś filmy pełnometrażowe ? )

- SAO

- HxH 2011

- Fairy Taill

- Once Piece

- Naruto

- Bleach

- Ao no Exorcist

- Ansatsu Kyoushitsu