Szukam Anime podobne do

Siemanko jak w temacie szukam anime podobne do.. Bleacha, Fairy Tail, Naruto, Full metal alchemist.

Może znacie jakieś podobne do tych ;d i chciałbym żeby odcinków było dość sporo ;)

one piece, soul eater , możesz też spróbować Fate Stay night i kinówkę unlimited blade works

one piece

zero no tsukaima

shakugan no shana

Tower of drouga

one piece, D-Grayman (100 odcinkow ma)

thx za odpowiedzi i mam pytanie o co chodzi w one piece ?

wiesz, bleach, fairy tail i naruto to są dziesiątki innych bardzo podobnych tytułow, co do fma to nie przypominam sobie anime ogolnie poswieconego takiej tematyce(alchemia), choc w niektorych sa wlasnie alchemicy i tacy tam jako postacie poboczne

@Edit

One Piece to przygody piratów szukająych tytułowego one piece

to ogolnikowo wystarczy

ogolnie to nie ogladalem, ale slyszałem pozytywne komenatarze albo komentarz typu "czerstwy tasiemiec ktory nie ma konca" :D

typy of one piece, zajmują sie fairy tailem (chyba bo wywnioskowałem to na podstawie kilku rysunków z mangi ;p)

Jak chcesz coś alchemii to zobacz busou renkin (alchemia homunculusy, humor i spora dawka akcji. Nic ambitnego ale swietnie mi się to oglądało). A jeśli chodzi o one piece

obejrzyj to amv i sam zdecyduj ( trochę spojlerów ale co tam:))

widziałem to AMV (zanim kilknąłem na link zastanawiałem sie czy to ten xD)

Od siebie dodam żeby One Piece docenić trzeba już oglądać sporo, dla początkujących za trudna seria ;X

1. One piece - jako 3

2. Kateikyoushi Hitman Reborn! - jako 2

3. D.Gray-man - zalecam jako 1 obejrzeć z tej trójki

Warto obejrzeć: Code Geass, Tengen Toppa Gurren Lagann

Z dłuższych serii polecę ci Rurouni Kenshin << dosyć stare, jeżeli nie przeszkadza ci kreska z lat 90 to jest to anime naprawdę warte obejrzenia.

Z krótszych Ao no Exorcist, Kekkaishi, Nabari no Ou.

I jak już wcześniej pisali, D.Gray-man << seria złoto.

The breaker? :P

The breaker?

Breaker ma IMO zbyt nietypowy klimat w porównaniu z Naruto czy Bleach, jeśli lubi tylko te tytuły i nie zamierza sięgać po inne to może się odbić. Chociaż mogę się mylić.

W sumie to może Black Cat przypadnie ci do gustu.

A zaden nie napisał anime ktore ro***erdala wasze wszystkie razem wziete

Hellsing Ova + manga jesli ogarniasz angielski

Jeszcze mi się przypomniał Beelzebub, anime cały czas wychodzi jest nieco ponad 50 odcinków, i Gintama, chociarz w przeciwieństwie do tytułów które podałeś jest bardziej nastawiona na komedię niż akcję to może ci się spodobać. W sumie jeszcze mogę polecić Shaman Kinga << ale to to broń Boże w polskiej wersji językowej.

polecam ci history strongest kenchi fajne anime o dojo i mistrzach caly czasa mordobicie i sporo komedi polecam

Ja bym ci polecił high scholl of death.

To jak już tak polecamy anime to moje propozycje są następujące:

Code Geass

Tales Of The Abyss

Guilty Crown (Jak na razie jest 17 odcinków)

Darker Than Black

Elfen Lied

Oraz anime które według mnie jest za*ebiste - Claymore

Chyba większość dobrych anime z tego gatunku zostało wymienionych, przy okazji i ja dowiedziałem się o tytułach, które dodałem na listę. ;D

Możesz jeszcze obejrzeć dwie świetne produkcje :

- Death Note

- Steins;Gate

Naprawdę polecam. ;)

Ja polecam niedoceniane "Gintama" z komedii. Ma ponad 250 odcinków więc nie będziesz się nudzić. Polecam, także nowe Guilty Crown podobne do Code Geass.

Ja widze że kolega szuka anime typu (Grupa bohaterów dostaje łomot po czym niespodziewanie ich siła wzrasta do 100%) hmmm

-One piece

-D.Grayman

-Busorenkin

-Ao no Exorcist

-Soul Eater

-Ichiban Ushiro no Daimaou

-Hajime no Ippo

-High scholl of death

-Darker Than Black

+ 100 innych anime podobnych do wyżej wymienionych

Natomiast jeżeli nie gustujesz w anime gdzie teoretycznie nie ma magicznych mocy tylko akcja jest połączona z fabułą odradzam, Stain Gates (co nie zmienia faktu że jest wyśmienite, ale moim zdaniem dla kogoś bardziej w tajemniczonego w świat anime)