Szukam Anime Romans /Akcja

Nadal szukam ... Obejrzałem już tyle tytułów że ciężko mi coś znaleźć

seto no hanayome, świetna komedia, ciekawy romans a i trochę akcji się znajdzie :) O tu masz przykład

https://www.youtube.com/watch?v=mzqAUCnlvtE

Syrenki ... ehhh ........

zobacze

A z obecnego sezonu np. Nisekoi widział? świetna komedia, romans
Jest jeszcze Shijou Saikyou no Deshi Kenichi komedia, sztuki walki, romans w małym stopniu, ale chłopak się stara :P
albo Magi The Labyrinth of Magic Komedia, akcja, fantasy, romans podobnie jak wyżej.

Mirai Nikki :Dza***iste : D Jest akcja jest romas i sa nadprzyrodzone moce. :D

Yuno-Knife-Skill-yuno-gasai-32836130-430

Shikabane Hime
Jak Clannad to obowiązkowo Kanon , Air i Clannad After Story
Bakemonogatari - ktoś podał wyżej, ale to jest MUST WATCH.
Garden of Sinners
Hayate no gotoku/Toradora/Hidan no Aria/Astarotte no Omocha/Samurai Girls - we wszystkich jest bohaterka o tym samym głosie i wymiarach co Shana :3.
Nyan Koi

Boku wa Imouto ni Koi wo Suru - to jest dość smutne, zero akcji

Busou Renkin - mało w tym romansu, ale dużo akcji
Chrno Crusade

Cossette no Shouzou - Drama, Horror, Magic,Romance, Supernatural, Psychological

Tyle powinno starczyć, jak chcesz więcej to pytaj :).

Koniecznie obejrzyj Chobits.

Wszystko prócz Bakemonogatari Oglądałem ;)

Więc czas na Bakemonogatari

Aczkolwiek przydało by się jeszcze kilka lepszych tytułów

Takich Jak np :

Oda nobuna no yabou , Shakugan no shana , Kaze no stigma lub Zero no tsuikama :D (Ew Coś w stylu rosario + vampire lub maken ki albo Highschool dxd)

Echhi jeszcze jakoś przetrawie aczkolwiek nie lubie gdy w przypadku braku fabuły Co chwile pokazuja cycki lub majtki bohaterek jeszcze w beznadziejnie beszczelny sposób ;D Nie jarają mnie animowane cycki :D

Zawsze możesz poszukać na tej stronie http://anime.tanuki.pl/strony/szukaj

a później posortować według ocen :)

@Vorfeed

Cudowna strona :D Aż 8 wyników z czego 4 To Zero no Tsuikama :D a reszte obejrzałem ;D

ekhem, zawsze tam zaglądam gdy szukam starszych pozycji (może za bardzo zawęziłeś poszukiwania ? Trzeba być otwartym na nowe gatunki :)

A może Utawarerumono? Całkiem niezłe jak na moje standardy

https://www.youtube.com/watch?v=fFpVHKDpNBc

albo Tears to Tiara, podobne do poprzedniego ale według mnie o klasę gorsze ( albo dwie:))

https://www.youtube.com/watch?v=bGdzMW36xlM

jak nie lubisz spoilerów to nie oglądaj amvek :D

Plebania.Co prawda nie anime, ale akcji i romansu to w tym jest bez liku. :D

A tak serio to Lovely Complex.

xNieMaLipyxx jeśli skype z profilu podany jest aktualny to napisz, postaram się przeanalizować co obejrzałeś i podać serie które mogą przypaść ci do gustu ;)

Żeby nie było że offtop od razu coś rzucę:

Toaru Majutsu No Index - 'wątek romantyczny' na twoje standardy powinien być patrząc co wziąłeś pod uwagę

Nadprzyrodzone, wampiry, akcja 'i inne podobne' polecam Blood Lad jest tam jako tako 'wątek romantyczny'

Dla mnie w anime liczy się zazwyczaj KOMEDIA, ale że komedią romantyczną typu Golden Time nie pogardzę to znam pare tytułów ;)

Mirai Nikki - Świetne :D Odrobinkę psychopatyczne ale Niezłe ;)

Bakemontogari - Może być :D Choć bohaterka brzydka aż się patrzeć odechciewa ( Oglądam na niskiej jakośći więc jeszcze gorzej :) )

Film Shakugan no Shana - .... Poprostu wszystkie odcinki wpakowane w jeden film ( Okrojone strasznie ) gdybym nie ogladal anime to może i by się spodobało aczkolwiek nie szukam filmów

Jakies propozycje ?

Jeżeli szukasz dobrego anime polecam ci Silver Spoon fakt niema nadprzyrodzone zato doskonała komedia z odrobinom romansu,anime jest poprostu genialne.

Ao no exorcist też niezłe tyle że mało w nim romansu i wampirów zato wszystko inne jest :D

Jeśli jeszcze nie oglądałeś to Mirai Nikki - obowiązkowa pozycja.

Mirai Nikki za***iste : D Jest akcja jest romas i sa nadprzyrodzone moce.
Wszystko prócz Bakemonogatari Oglądałem Więc czas na Bakemonogatari Aczkolwiek przydało by się jeszcze kilka lepszych tytułów Takich Jak np : Oda nobuna no yabou , Shakugan no shana , Kaze no stigma lub Zero no tsuikama (Ew Coś w stylu rosario + vampire lub maken ki albo Highschool dxd)Echhi jeszcze jakoś przetrawie aczkolwiek nie lubie gdy w przypadku braku fabuły Co chwile pokazuja cycki lub majtki bohaterek jeszcze w beznadziejnie beszczelny sposób ;D Nie jarają mnie animowane cycki
Jeśli jeszcze nie oglądałeś to Mirai Nikki - obowiązkowa pozycja.

:blink:

Już nikt nic nie podpowie ? ;(

Cieżko o dobry romans tym bardziej jak bakemonogatari nie podeszło co jest jedna z najlepszych serii jakie są. A romans plus akcja rzadko jest dobry bo wtedy albo akcja jest skopana albo romans. I prawdopodobnie wszystko juz tu zostało podane nawet te nie pasujace do twoich wymagan :P

A jest jakiś romans wśród tych co daliście, gdzie facet/babka podrywając nie ucieka na księżyc ze wstydu bo podrywa i, ze wstydu bo to dziewczyna/chłopak?, coś w guście randki (bez porywania przez mafię, innych zboków, odbijania przez innych ( w miare możliwości)) coś w stylu okruchy życia? ale też coś ciekawego, może być trochę zboczone :P