Nadal szukam ... Obejrzałem już tyle tytułów że ciężko mi coś znaleźć
Szukam Anime Romans /Akcja
seto no hanayome, świetna komedia, ciekawy romans a i trochę akcji się znajdzie O tu masz przykład
Syrenki ... ehhh ........
zobacze
A z obecnego sezonu np. Nisekoi widział? świetna komedia, romans
Jest jeszcze Shijou Saikyou no Deshi Kenichi komedia, sztuki walki, romans w małym stopniu, ale chłopak się stara
albo Magi The Labyrinth of Magic Komedia, akcja, fantasy, romans podobnie jak wyżej.
Mirai Nikki za***iste : D Jest akcja jest romas i sa nadprzyrodzone moce.
Shikabane Hime
Jak Clannad to obowiązkowo Kanon , Air i Clannad After Story
Bakemonogatari - ktoś podał wyżej, ale to jest MUST WATCH.
Garden of Sinners
Hayate no gotoku/Toradora/Hidan no Aria/Astarotte no Omocha/Samurai Girls - we wszystkich jest bohaterka o tym samym głosie i wymiarach co Shana .
Nyan Koi
Boku wa Imouto ni Koi wo Suru - to jest dość smutne, zero akcji
Busou Renkin - mało w tym romansu, ale dużo akcji
Chrno Crusade
Cossette no Shouzou - Drama, Horror, Magic,Romance, Supernatural, Psychological
Tyle powinno starczyć, jak chcesz więcej to pytaj .
Koniecznie obejrzyj Chobits.
Wszystko prócz Bakemonogatari Oglądałem
Więc czas na Bakemonogatari
Aczkolwiek przydało by się jeszcze kilka lepszych tytułów
Takich Jak np :
Oda nobuna no yabou , Shakugan no shana , Kaze no stigma lub Zero no tsuikama (Ew Coś w stylu rosario + vampire lub maken ki albo Highschool dxd)
Echhi jeszcze jakoś przetrawie aczkolwiek nie lubie gdy w przypadku braku fabuły Co chwile pokazuja cycki lub majtki bohaterek jeszcze w beznadziejnie beszczelny sposób ;D Nie jarają mnie animowane cycki
Zawsze możesz poszukać na tej stronie http://anime.tanuki.pl/strony/szukaj
a później posortować według ocen
@Vorfeed
Cudowna strona Aż 8 wyników z czego 4 To Zero no Tsuikama
a reszte obejrzałem ;D
ekhem, zawsze tam zaglądam gdy szukam starszych pozycji (może za bardzo zawęziłeś poszukiwania ? Trzeba być otwartym na nowe gatunki
A może Utawarerumono? Całkiem niezłe jak na moje standardy
https://www.youtube.com/watch?v=fFpVHKDpNBc
albo Tears to Tiara, podobne do poprzedniego ale według mnie o klasę gorsze ( albo dwie:))
https://www.youtube.com/watch?v=bGdzMW36xlM
jak nie lubisz spoilerów to nie oglądaj amvek
Plebania.Co prawda nie anime, ale akcji i romansu to w tym jest bez liku.
A tak serio to Lovely Complex.
xNieMaLipyxx jeśli skype z profilu podany jest aktualny to napisz, postaram się przeanalizować co obejrzałeś i podać serie które mogą przypaść ci do gustu
Żeby nie było że offtop od razu coś rzucę:
Toaru Majutsu No Index - 'wątek romantyczny' na twoje standardy powinien być patrząc co wziąłeś pod uwagę
Nadprzyrodzone, wampiry, akcja 'i inne podobne' polecam Blood Lad jest tam jako tako 'wątek romantyczny'
Dla mnie w anime liczy się zazwyczaj KOMEDIA, ale że komedią romantyczną typu Golden Time nie pogardzę to znam pare tytułów
Mirai Nikki - Świetne Odrobinkę psychopatyczne ale Niezłe
Bakemontogari - Może być Choć bohaterka brzydka aż się patrzeć odechciewa ( Oglądam na niskiej jakośći więc jeszcze gorzej
)
Film Shakugan no Shana - .... Poprostu wszystkie odcinki wpakowane w jeden film ( Okrojone strasznie ) gdybym nie ogladal anime to może i by się spodobało aczkolwiek nie szukam filmów
Jakies propozycje ?
Jeżeli szukasz dobrego anime polecam ci Silver Spoon fakt niema nadprzyrodzone zato doskonała komedia z odrobinom romansu,anime jest poprostu genialne.
Ao no exorcist też niezłe tyle że mało w nim romansu i wampirów zato wszystko inne jest
Jeśli jeszcze nie oglądałeś to Mirai Nikki - obowiązkowa pozycja.
Mirai Nikki za***iste : D Jest akcja jest romas i sa nadprzyrodzone moce.
Wszystko prócz Bakemonogatari Oglądałem Więc czas na Bakemonogatari Aczkolwiek przydało by się jeszcze kilka lepszych tytułów Takich Jak np : Oda nobuna no yabou , Shakugan no shana , Kaze no stigma lub Zero no tsuikama (Ew Coś w stylu rosario + vampire lub maken ki albo Highschool dxd)Echhi jeszcze jakoś przetrawie aczkolwiek nie lubie gdy w przypadku braku fabuły Co chwile pokazuja cycki lub majtki bohaterek jeszcze w beznadziejnie beszczelny sposób ;D Nie jarają mnie animowane cycki
Jeśli jeszcze nie oglądałeś to Mirai Nikki - obowiązkowa pozycja.
Już nikt nic nie podpowie ? ;(
Cieżko o dobry romans tym bardziej jak bakemonogatari nie podeszło co jest jedna z najlepszych serii jakie są. A romans plus akcja rzadko jest dobry bo wtedy albo akcja jest skopana albo romans. I prawdopodobnie wszystko juz tu zostało podane nawet te nie pasujace do twoich wymagan
A jest jakiś romans wśród tych co daliście, gdzie facet/babka podrywając nie ucieka na księżyc ze wstydu bo podrywa i, ze wstydu bo to dziewczyna/chłopak?, coś w guście randki (bez porywania przez mafię, innych zboków, odbijania przez innych ( w miare możliwości)) coś w stylu okruchy życia? ale też coś ciekawego, może być trochę zboczone