Szukam Anime ( SAO )

Niesamowity obrót sprawy to mało powiedziane wyobrażałem sobie ten odcinek całkowicie inaczej a teraz nawet nie jestem w stanie pomyśleć o następnym. To anime jest po prostu niesamowite. Accel World jest już zakończonym anime czy jeszcze odcinki wychodzą?

Accel zakończony. Jestem na 18 odcinku. A co do SAO to naprawdę jest niesamowite kompletnie się nie spodziewałem że ten Guild Master jest Game Masterem bardziej obstawiałem coś w stylu że to cheater .

w sao jeszcze będzie do 25 odcinkow

Następny odc. w SAO ma tytuł powrót zastanawiam się do czego to będzie powrót czy chodzi tu o powrót do normalnego świata czy będą wracać znów do gry :P.

ps. RainStigma avatar w profilu który masz jest z anime The Legend of the Legendary Heroes ?

UP ta to legendary heroes (fajne anime)

co do anime prosil bym o nie umieszczanie spoilu przyszlismy tu dac propozycje o anime nie kazdy widzial soe

zobacz sobie tak jak mowilem

Slap Up Party -Arad Senki-

Druaga no Tou: The Sword of Uruk (tego sa 2 sezony)

@sonerf

Tak to jest Ryner Lute z legendary heroes.Stigma Pro rulez :D

seria hack jest nudnawa, a z takich lepszych polece Ci wlasnie Guilty Crown, ktory jest kopia Code Geass - klimaty mecha, ktory nie opiera sie na fabule, jest watek romansowy (inori i c.c) anime sa strasznie podobne.

Sokyre to ty chyba tego Guilty Crown nie widziałeś/aś albo coś przecież to ma fabule i to bardzo dobra a na dodatek mechy to tam są tylko dodatkiem i to skromnym a tytul polecam obejrzeć...co do seriu .hack nie opiera się na dynamicznych walkach które masz w SoA tam ważniejsze są odczucia bohaterów i ich nastawienia do życia i według mnie tytuły z hack są bardzo interesujące.

Co do polecanego anime:

Mahou Senshi Louie jak nie widziałeś to polecam obejrzeć bardzo fajna komedyjka w świecie fantasy

C The Money of Soul and Possibility Control to jest fajne anime

Full Metal Panic - mechy trochę romansu, walk i wątku komediowych

Fate/Stay Night - ciekawy tytul, walki, magia itp :]

Tsubasa Chronicle - od Clampa :]

Scrapped Princess - trochę starszy tytuł w świecie fantasy,

Escaflowne - świat fantasy, armor suit, trochę magii, romanse itp :]

Szukam anime z podobnym klimatem do Sword Art Online . Chodzi mi o podobny wątek romansowy oraz o to żeby były tam jakieś walki czy cuś nie chodzi mi o to że ma być świat MMO choć też może . Sorki za nieprofesjonalny opis ale dopiero zaczynam z anime :)