Jedyne co mógł bym dodać, a nie zostało wspomniane to Accel World - bohater zaczyna od 1lvl'a (więcej lepiej nie zdradzać z fabuły ).
Szukam anime z systemem awansu/levelowania/etc
dobra, na pierwszy rzut log horizon zobacze co to warte
całkiem fajne chyba obejrzę na 1 posiedzenie
ja myśle że miał tego skilla bo doszedł najdalej podczas bety
Zostało w Anime wyjaśnione, że skill ten
został przypisany do osoby z najwyższym refleksem.
Co do Anime, którego szukasz... Nie podobało mi się zbytnio, powiedziałbym wręcz, że jest słabe, ale każdemu pasuje coś innego:
C: The Money of Soul and Possibility Control - Od zera do bohatera, może ci przypadnie do gustu.
Nic lepszego nie podam, bo zostało już wymienione, jak chociażby Accel World.
Kingdom
dobra log horizon obejrzałem ciekawe kiedy nowy sezon ^^
Log Horizon ma dwa sezony.
obydwa obejrzane ^^ ciekawe kiedy 3ci
teraz obczaje tego overlord'a
Anime o bohaterze który awansuje w pozycji społecznej hmmmmm ... No Game No Life mi przychodzi na myśl . Też ma tematykę gier (aczkolwiek nie jest to kolejny klon SAO i Log Horizon ) , tylko 12 odcinków więc możesz obejrzeć : ) Mi się podobało , pod koniec roku ma być drugi sezon .
overlord obejrzany całkiem całkiem. Zapowiada się że drugi sezon może być lepszy. No to teraz Accel World
accel world obejrzane, słabizna... no to teraz kenichi
ja pierdziule zabawny ten kenichi chyba narazie najlepsze z tych co ogladalem ktore polecaliscie w tym topiku i juz obejrzalem ^^
witam,
zacząłem niedawno oglądać world trigger, spodobało mi się czy zna ktoś anime z podobnym systemem gdzie nasz bohater/bohaterowie zaczynają na dole systemu i powoli awansują w górę.