Szukam anime z systemem awansu/levelowania/etc

Jedyne co mógł bym dodać, a nie zostało wspomniane to Accel World - bohater zaczyna od 1lvl'a (więcej lepiej nie zdradzać z fabuły :P).

dobra, na pierwszy rzut log horizon :D zobacze co to warte :)

całkiem fajne :D chyba obejrzę na 1 posiedzenie :D

ja myśle że miał tego skilla bo doszedł najdalej podczas bety

Zostało w Anime wyjaśnione, że skill ten

został przypisany do osoby z najwyższym refleksem.

Co do Anime, którego szukasz... Nie podobało mi się zbytnio, powiedziałbym wręcz, że jest słabe, ale każdemu pasuje coś innego:

C: The Money of Soul and Possibility Control - Od zera do bohatera, może ci przypadnie do gustu.

Nic lepszego nie podam, bo zostało już wymienione, jak chociażby Accel World.

Kingdom

dobra log horizon obejrzałem :D ciekawe kiedy nowy sezon ^^

Log Horizon ma dwa sezony. ;)

obydwa obejrzane ^^ ciekawe kiedy 3ci :D

teraz obczaje tego overlord'a

Anime o bohaterze który awansuje w pozycji społecznej hmmmmm ... No Game No Life mi przychodzi na myśl . Też ma tematykę gier (aczkolwiek nie jest to kolejny klon SAO i Log Horizon ) , tylko 12 odcinków więc możesz obejrzeć : ) Mi się podobało , pod koniec roku ma być drugi sezon .

overlord obejrzany :D całkiem całkiem. Zapowiada się że drugi sezon może być lepszy. No to teraz Accel World

accel world obejrzane, słabizna... no to teraz kenichi

ja pierdziule :D zabawny ten kenichi :D chyba narazie najlepsze z tych co ogladalem ktore polecaliscie w tym topiku i juz obejrzalem ^^

witam,

zacząłem niedawno oglądać world trigger, spodobało mi się :) czy zna ktoś anime z podobnym systemem gdzie nasz bohater/bohaterowie zaczynają na dole systemu i powoli awansują w górę.