witam,
zacząłem niedawno oglądać world trigger, spodobało mi się czy zna ktoś anime z podobnym systemem gdzie nasz bohater/bohaterowie zaczynają na dole systemu i powoli awansują w górę.
witam,
zacząłem niedawno oglądać world trigger, spodobało mi się czy zna ktoś anime z podobnym systemem gdzie nasz bohater/bohaterowie zaczynają na dole systemu i powoli awansują w górę.
Sword Art Online , Log Horizon , Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru no Darou ka , Overlord (RPG tylko nasz bohater ma max lvl)
max level od startu to trochę słabo jakby son goku super wojownik bił się z krilanem xD reszte obczaję czekam na więcej propozycji
max level od startu to trochę słabo jakby son goku super wojownik bił się z krilanem xD reszte obczaję czekam na więcej propozycji
ma max lvl ale nic nie wie o świecie w którym jest więc jest koksem ale wiedza poziom 1
Log horizon co prawda główny bohater ma max lvl, ale jest o wiele mniej op od takiego kirito z sao, który dzięki temu, że grał w bete stanowi jednoosobową gildie, w dodatku ma skilla, który przysługuje tylko jemu, ... bo tak. Znam tylko 3 anime z takim lvlowaniem, ale zostały już podane. Jeśli chodzi o rozwój bohatera w sensie "od zera, do bohatera" to możesz zobaczyć akame ga kill.
Log horizon co prawda główny bohater ma max lvl, ale jest o wiele mniej op od takiego kirito z sao, który dzięki temu, że grał w bete stanowi jednoosobową gildie, w dodatku ma skilla, który przysługuje tylko jemu, ... bo tak. Znam tylko 3 anime z takim lvlowaniem, ale zostały już podane. Jeśli chodzi o rozwój bohatera w sensie "od zera, do bohatera" to możesz zobaczyć akame ga kill.
ja myśle że miał tego skilla bo doszedł najdalej podczas bety
Monster Strike jest czymś podobnym, spróbuj, długie nie jest, a dobrze się ogląda przy okazji dobra reklama gry o tej samej nazwie, wciągnęła mnie tak samo jak Puzzle & Dragons XD
okej obczaję akurat wolny tydzień gier dobrych brak, to troche anime się poogląda
sword art online oglądałem, zepsuli imo jak cholera. mogli zrobić fajnego tasiemca, powolne wspinanie się na kolejne piętra tej wieży zamiast jebs pare odcinków i szczyt.
Dan machi nie widze zeby ktos podal
SAO jest świetne jeśli czytacie nowelki. Nowelki są naprawdę niesamowite, anime ma zbyt dużo fanserwisu i ucina za dużo scen, które nadają tej serii smaczek. Osobiście jestem anime zawiedziona już od pierwszych odcinków, no ale cóż. Jest całkiem niezłe gdy się nie zna noweli z tego co widzę po znajomych, osobiście polecam nowelę.
Co do dual blade'ów kirito (jego unikalny skill) dostał go od Kayaby (game mastera) za posiadanie ''jak najszybszego czasu reakcji/refleksu'' z tego co pamiętam
The Tower of Druaga: The Aegis of Uruk oraz sequel, The Tower of Druaga: The Sword of Uruk bardzo fajne anime o gdzie główny bohater zdobywa coraz to lepsze umiejętność dodatkowo bardzo fajnie ukazana psychika bohaterów oraz historia.
Mahou Senshi Louie komedia fantasy o magu który chce zostać poszukiwaczem przygód
Shadow Skill tutaj mamy 2 głównych bohaterów jednym jest dziewczyna (mistrzyni walk) drugi jest chłopak jej uczeń itp ogólnie anime w dużej mierze skupia się na tym jak chłopak doskonali zwoje umiejętności
Wizard Barristers - Benmashi Cecil główna bohaterka jest prawniczka oraz magiem
Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan tutaj główne bohaterki zaczynają jak to można powiedzieć poniżej dna
Serie .Hack//Sing .hack//G.U chociaż jest to w grze i jest ukazane polepszanie się zdolności bohaterów to jednak anime to bardzie bazuje na ukazaniu relacji miedzy bohaterami oraz zmian psychologiczny które zachodzą w nich.
Ogólnie sporo jest tytułów z systemem awansów bo np takie Bleach, Naruto także takowy posiadają.
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka - Poza tym co napisali koledzy wyżej, to przychodzi mi do głowy. Polecam
sprawdzę wszystko co mi podacie od poniedziałku do przyszłej niedzieli będę obczajał wszystko jak coś podejdzie to obejrzę całe na posiedzenie no chyba że jakieś tasiemce są ^^
Także polecam Sword art online żadne inne anime nie wciągnęło mnie jak to, każdy odcinek cieknie ciekawością że aż chce się dalej oglądać.
Kenichi
A teraz dobra wiadomość dla lubiących SAO, mianowicie 3 sezon jest pewny i najpewniej wyjdzie w okolicach wakacji, najprawdopodobniej po
kinówka też wychodzi.. no i gra na ps4
Jest nawet sporo tytułów nadające się do twoich wymagań.
Np tak jak kolega napisał.
Kenichi - Bardzo śmieszne momentami, sztuki walk, główny bohater na początku ciamajda .... (ecchi)
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka - bohater który ma na cel stać się silniejszy po uratowaniu jego życia przez dziewczynę, nawet spoko walki (lekki harem oraz ecchi)
Air Gear - zupełnie inny typ anime. Anime o jeździe na rolkach. NIe ma walk ani wybuchów lecz ma to coś czego brakuje w nowych anime
Black Lagoon - hmmmmm mało co pamietam to anime ale miło wspominam ten tytuł oraz spełnia twoje wymagania
Tokkou - anime o potworach i odszukaniu zabójcy rodziny (horror)
Kekkaishi - dobre anime, główny bohater ciągle rywalizuje ze swoją sąsiadką ...
Kurogane no Linebarrels - mechy, bohater to konkretna ciamajda i głupiec ..... ale później oczywiście z czasem się zmienia (lekki harem oraz ecchi)
Jak ci żaden tytuł nie przypadł to napisz to podam jeszcze jakieś które znam i oglądałem
aa jeszcze Katekyo Hitman Reborn! ale to anime średnio mi się podobało oraz jest to lekki tasiemiec i anime staje się ciekawe dopiero po dużej ilości obejrzeniu odcinków
Tokyo Ghoul może? Koledzy wyżej sporo już tytułów wymienili. Główny bohater "Gula" zaczyna jako ciamajda, uczy się o nowym środowisku w którym przyszło mu żyć, by stać się później "koksem". Tylko w trochę dramatyczny sposób. Anime ma dwa sezony.
obczaje obczaje już mam w zakładkach wszystko co podaliście otwarte z listą odcinków katekyo hitman reborn! ogladalem, całkiem fajne było.