Szukam anime

Co do anime , polecam Dragon Ball . Świetne walki , występują chwile wzruszenia , można się pośmiać itd. Jedno z najlepszych anime jak dla mnie . Wychowałem się na nim i nie żałuje ; )

@up ja pierd*le -.-

@topic : to Bokosatsu całkiem całkiem ;3 MOAR!

Ja przeważnie oglądam na Shiden Anime mają chyba zawsze HD.

Co do anime to polecam:

Bakemonogatari (jak dla mnie jedno z lepszych anime)

MM! (Możesz kuknąć to taka bardziej komedia)

Kaichou wa Maid-sama! (romans z komedia lekką)

Może potem ci coś jeszcze podam na razie nic mi nie przychodzi do głowy.

A co do tego co szukasz to puszkują może po stronach w katalogach Haremu czy coś.

Oglądaj teraz anime z letniego sezonu....I anime które wychodziły w wiosne.

Od siebie polecam:

-Code Geass

-Beelzebub

-High school of the dead

-Akikan

-Toradora

-MM!

-Death note

-Denpa onna to seishun otoko

-Usagi drop

-Air

-Air gear

-Sket Dance

-Fate stay night

-Durarara!

Mogę wymieniać tego w nieskończoność , ale trochę czasu ci zejdzie zanim to obejrzysz.(w szczególności polecem beelzebuba , high school of the dead , i code geass).

Witajcie. Od kilku lat po rozstaniu z oglądaniem mojego ostatniego anime jakim był Love Hina zachciało mi wrócić do wspaniałego czasu spędzanym z anime. Mimo, że sram już MMO związanym z cukierkowymi klimatami chcę coś znaleźć. Szukam czegoś w gatunku komedia, komedia romantyczna, albo coś w tym pokroju. Obejrzałem aktualnie 2 razy Love Hina, naruto do 190 odcinka i kilka anime z porąbanymi nazwami, których nie pamiętam. Dobrze by było, gdyby anime można było oglądać na jakieś stronie obowiązkowo z japońskim voice-actingiem i polskimi napisami oraz wysoką jakością(nie pogardzę HD)

Chciałbym także abyście przypomnieli mi anime oglądane kilka lat temu. Niestety nie pamiętam nazwy, ale postaram się wytłumaczyć jak mogę. W pierwszym anime klimaty były jak w zeldzie. Był chłopak z dziewczyną, chodzili ze sobą i ta dziewczyna katowała(biła) tego chłopaka.

W Następnym anime akcja rozgrywała się w szkole. Były chyba 3 dziewczyny i jeden chłopak. Uczęszczali do jakiegoś samorządu szkolnego, gdzie w szkole były same dziewczyny. Następne Anime było podobne do tego które poprzednio wymieniłem.

Pozdrawiam.