Witajcie. Od kilku lat po rozstaniu z oglądaniem mojego ostatniego anime jakim był Love Hina zachciało mi wrócić do wspaniałego czasu spędzanym z anime. Mimo, że sram już MMO związanym z cukierkowymi klimatami chcę coś znaleźć. Szukam czegoś w gatunku komedia, komedia romantyczna, albo coś w tym pokroju. Obejrzałem aktualnie 2 razy Love Hina, naruto do 190 odcinka i kilka anime z porąbanymi nazwami, których nie pamiętam. Dobrze by było, gdyby anime można było oglądać na jakieś stronie obowiązkowo z japońskim voice-actingiem i polskimi napisami oraz wysoką jakością(nie pogardzę HD)
Chciałbym także abyście przypomnieli mi anime oglądane kilka lat temu. Niestety nie pamiętam nazwy, ale postaram się wytłumaczyć jak mogę. W pierwszym anime klimaty były jak w zeldzie. Był chłopak z dziewczyną, chodzili ze sobą i ta dziewczyna katowała(biła) tego chłopaka.
W Następnym anime akcja rozgrywała się w szkole. Były chyba 3 dziewczyny i jeden chłopak. Uczęszczali do jakiegoś samorządu szkolnego, gdzie w szkole były same dziewczyny. Następne Anime było podobne do tego które poprzednio wymieniłem.
Pozdrawiam.