Szukam Anime

Przeżyłem już dużo takich jak Naruto,Bleach,Ao no Exorcism,Fair Tail, Blade, No6, ogladam dalej z innych

Clannad,Clannd After Story.Death Note,Angel Beats,Helsing,Highschool of dead,Afro Samuraj, i chyba wszytko szukam czegoś wartego uwagi nie podawać One piece bo mi się znudziło ani Dragon balla bo widziałem już 3 razy wszytko:)

Proszę więć fanów Anime o pomoc :)

Hyakka Ryouran Samurai Girls

Nietypowa kreska, ale anime .. Mniam <3. Non-censored !.

D.Gray-man 103 epizody, zakończone. Anime o egzorcystach. Ze sportu są również ciekawe tytuły: Hajime no Ippo, History Strongest Disciple Kennichi, Eyeshield 21

Rycerze Zodiaku ?

D.gray-man szukałem nie mogę znaleźć działających linków od 1 odc ;/ a nie lubię tak oglądać.

quedro widziałem kwawałek na yt to bd dobre :) ale dawajcie dalej bo pożeram anime na wakacje ile wleźie ; D

Przeżyłem już dużo takich jak Naruto,Bleach,Ao no Exorcism,Fair Tail, Blade, No6, ogladam dalej z innych

Clannad,Clannd After Story.Death Note,Angel Beats,Helsing,Highschool of dead,Afro Samuraj, i chyba wszytko szukam czegoś wartego uwagi nie podawać One piece bo mi się znudziło ani Dragon balla bo widziałem już 3 razy wszytko:)

Proszę więć fanów Anime o pomoc :)