Szukam anime ;)

@up

chyba nikt nie polecił bo Seto No Hanayome jest tylko na chomiku w słabej jakości albo po angielsku...

Może masz jakieś źródło z dobrą jakością po polsku i mógł byś się podzielić ? :)

nom niestety swoje latka już ma, osobiście oglądałem tutaj http://www.animedrea...to-no-hanayome/ po angielsku. Po polsku znalazłem tylko 11 odcinków i 2 ova http://www.anime-shi...o-hanayome.html

A to oglądałeś? Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

Wszystko niżej to Ecchi/Szkolne/Walka (niekoniecznie wszystko naraz)

Nie czytałem wszystkich postów ale:

Angel Beats,

Highschool DxD, (Rias <3)

Highschool of the Dead,

Bakemonogatari, (Nie ogarniesz)

11 Eyes,

Baka to test to shikanjuu ni!,

Beelzebub,

Ben-to,

Full Metal Panic,

Amaneaide yo! Katsu (moc głównego bohatera xDDD)

Katte ni Kazou (tego NIE DA się ogarnąć! xdd)

Great Teacher Onizuka (Klasyka!)

Guilty Crown,

Kampfer ( super ecchi <3 )

Uff, więcej nie chce mi się wymieniać, ale jest tego od cholery xD

Maji de Watashi ni Koi Shinasai też było dobre tu masz fragment :

http://www.youtube.com/watch?v=-VVFxBcSqb8

Dzięki wszystkim za odpowiedzi,chociaż anime które tu podaliście niektóre są na mojej liście już a niektóre ale nie szkodzi bo mogliście nie wiedzieć ;).A WujekKijaszek to ma chyba rację bo w ocenianiu anime to jestem trochę słaby ;D M4ttyR0ck kilka z tych anime już obejrzałem ale podsunąłeś mi dużo też do oglądania myślę że te wakacje nudne nie będą ;P Oczywiście dalsze propozycje mile widziane ;)

PS.Anime nie musi spełniać wszystkich typów anime jakie lubię czyt."ecchi,komedia,akcja,itd" ;D

Polecam "Gintama" pomieszanie wpółczesności, 18 wiecznej japoni, oraz inwazji kosmitów. Ogólnie całkiem przyjemna komedia w której co pięć minut stykasz się z absurdem.

Właściwie najłatwiej by było podać ci mój profil na MALu, gdzie są same anime z przywieszkami gatunków jakie podałeś. Ale podam ci pare. Uwaga jeśli przy gatunku pojawi sie (?) to oznacza, że nie jestem pewien co do gatunku. Jest też prawdopodobne, że źle określiłem, bądź ominąłem jakiś gatunek, ale w większości powinno być ok.

Doujin Work - komedia i po części szkoła

Inukami! - komedia, akcja, fantasy, romans i może jeszcze sie coś załapie :P

Hidan no Aria - komedia, akcja, romans, ecchi, szkolne

Sekirei - komedia, akcja, romans, harem, sci-fi(?), fantasy(?)

Sankarea - komedia, romans

Denpa Onna to Seishun Otoko - komedia, romans, szkolne

Haiyoru! Nyaruko-san - (wyśmienita) komedia, echhi, romans, szkolne, sci-fi (zahacza o Lovecraft'a)

Nyan Koi! - komedia, romans, fantasy(?)

Koihime Musou oraz Shin Koihime Musou - komedia, ecchi, kobiety z wyposażeniem i halabardą :blink:

Oda Nobuna no Yabou - komedia, romans, historyczne

Shuffle - komedia, dramat, romans, fantasy

Tsuyokiss CoolxSweet - komedia, romans, szkolne(?)

Toradora - komedia, romans

Shakugan no Shana pierwsza i druga seria, trzecia to dno - komedia, dramat, fantasy, romans, bułka melonowa :blink:

Sora no Otoshimono oraz 2 seria z dopiskiem Forte - komedia, romans, fantasy, aniołki ;)

Kami nomi zo Shiru Sekai (aka World God Only Knows) - komedia, romans, fantasy, moe diabełki :P

To aru Majutsu no Index 1 i 2 oraz To aru Kagaku no Railgun - komedia, fantasy, szkolne, magicy i nastolatkowie z mocą :huh:

Fortune Arterial: Akai Yakusoku - komedia(?), dramat, wampiry/fantasy, szkolne

Seitokai no Ichizon - komedia, romans, szkolne(?), krótko mówiąc: co robi rada uczniowska, żeby poprawić warunki w szkole.

Ben-To - komedia, szkolne... właściwie to nie wiem... właściwie to to anime jest o ludziach, którzy sie naparzają za żarcie z przeceny :wacko:

CubexCursedxCurious (aka C3) - komedia, ecchi, akcja, szkolne, moe narzędzia do tortur :P

Mayoi Neko Overrun! - komedia, szkolne, romans

Mega Masochist! (aka MM!) - komedia, romans, szkolne, ecchi, masochista i sadystka :wacko:

Rosario to Vampire i druga seria z dopiskiem Capu 2 - komedia, ecchi, fantasy, romans, szkolne

Ichiban Uchiro no Daimou - komedia, ecchi, fantasy, szkolne, romans, czyli jak zostać władcą demonów nie chcąc tego :huh:

yyy... jak chcesz więcej to zapraszam cie na mojego MAL'a http://myanimelist.net/profile/DRGT. Pozdrawiam i polecam sie na przyszłość.

Witam,ostatnio zaczyna mi się nudzić gra więc muszę mieć jakąś odskocznie więc oglądam anime.Szukam anime do zabicia czasu może być nawet krótkie.Preferuje tematyke "Akcja,komedia,dramat,romans,przygodowe,fantasy,szkoła,ecchi"Czy moglibyście na podstawie tego mi jakoś pomóc ze znalezieniem anime ;P?Co prawda to mało informacji więc jeszcze mam listę anime jakich już obejrzałem lub gdzie stoję z nimi.Podawanie tego pisemnie tu było by kłopotliwe więc daje link gdzie znajduję się moja lista anime.http://animeon.pl/user/miollOto ona.Jeśli znacie jakieś podobne tytuły które mogą mi się spodobać to napiszcie(Jbc,to Bleach już obejrzałem a Naruciaka nie będę oglądał chyba z powodu wielu opinii na temat jak przynudza momentami.)Proszę też żebyście przejrzeli listę dokładnie a nie że zajrzycie na tylko na link zobaczycie kilka anime i potem spreferujecie.Za wszelkie odpowiedzi dziękuję
Blech albo afro samurai

Nie tworząc nowego teamut, zapytam się tutaj.

Ostatnio skończyłem oglądać Zero no Tsukaima, i owa seria bardzo przypadła mi do gustu. Fajnie by było, gdyby ktoś mi mógł polecić podobne anime, jednak preferowałbym, aby było trochę poważniejsze i dłuższe. Z góry dzięki :).

Witam,ostatnio zaczyna mi się nudzić gra więc muszę mieć jakąś odskocznie więc oglądam anime.

Szukam anime do zabicia czasu może być nawet krótkie.Preferuje tematyke "Akcja,komedia,dramat,romans,przygodowe,fantasy,szkoła,ecchi"

Czy moglibyście na podstawie tego mi jakoś pomóc ze znalezieniem anime ;P?

Co prawda to mało informacji więc jeszcze mam listę anime jakich już obejrzałem lub gdzie stoję z nimi.Podawanie tego pisemnie tu było by kłopotliwe więc daje link gdzie znajduję się moja lista anime.

http://animeon.pl/user/mioll

Oto ona.Jeśli znacie jakieś podobne tytuły które mogą mi się spodobać to napiszcie

(Jbc,to Bleach już obejrzałem a Naruciaka nie będę oglądał chyba z powodu wielu opinii na temat jak przynudza momentami.)

Proszę też żebyście przejrzeli listę dokładnie a nie że zajrzycie na tylko na link zobaczycie kilka anime i potem spreferujecie.Za wszelkie odpowiedzi dziękuję ;)