Szukam anime ;)

Witam,ostatnio zaczyna mi się nudzić gra więc muszę mieć jakąś odskocznie więc oglądam anime.

Szukam anime do zabicia czasu może być nawet krótkie.Preferuje tematyke "Akcja,komedia,dramat,romans,przygodowe,fantasy,szkoła,ecchi"

Czy moglibyście na podstawie tego mi jakoś pomóc ze znalezieniem anime ;P?

Co prawda to mało informacji więc jeszcze mam listę anime jakich już obejrzałem lub gdzie stoję z nimi.Podawanie tego pisemnie tu było by kłopotliwe więc daje link gdzie znajduję się moja lista anime.

http://animeon.pl/user/mioll

Oto ona.Jeśli znacie jakieś podobne tytuły które mogą mi się spodobać to napiszcie

(Jbc,to Bleach już obejrzałem a Naruciaka nie będę oglądał chyba z powodu wielu opinii na temat jak przynudza momentami.)

Proszę też żebyście przejrzeli listę dokładnie a nie że zajrzycie na tylko na link zobaczycie kilka anime i potem spreferujecie.Za wszelkie odpowiedzi dziękuję ;)

kamen no maid guy ...

Czy wy jesescie pierdo***** ? Nie chce nic mowic o gustach ale na prawde ecchi ? Interesuje was tylko ten lesbijski seks?

To nie tak że jestem jakiś zboczony po prostu jest z tego dużo śmiesznych akcji nie koniecznie to musi być tak jak mówisz lesbijki seks ;)

Ecchi to nie lesbijki ..tylko wielkie cycki..to tak btw...

Oczywiscie, tylko jak ktos wsadza komus paluszki w pewna czesc ciala to moze nie jest zaliczane do seksu ale i tak zboczone,, chodzilo mi o ogolnie wszystko co tam sie dzieje..

Oczywiscie, tylko jak ktos wsadza komus paluszki w pewna czesc ciala to moze nie jest zaliczane do seksu ale i tak zboczone,, chodzilo mi o ogolnie wszystko co tam sie dzieje..

No to powiedz od razu hentai... a nie generalizujesz ze ecchi to od razu rypańsko

Ryuusaku,znasz może stronę gdzie to anime działa? :P

Ryuusaku,znasz może stronę gdzie to anime działa?

Wiesz co ...jak wroce z pracy do domu to ci dam ...bo tu na kompie nie mam ..chyba ze ktos poratuje cie wczesniej..

Aha moge ci podac skad to sciagnac...ale w jezyku japonskim z angielskimi napisami masz na realitylapse.com

Monochrome Factor, Chrome Shelled Regios, Highschool DxD, History Strongest Disciple Kennichi,

Ichiban Ushiro no Daimaou, Accel world, Sword Art online

Komedia: Zobacz "Gintama". Ale nie gwarantuje że po obejrzeniu tego, z twoja głową będzie wszystko w porządku. Anime ryje psychikę chyba jak żadne inne :D. Ewentualnie jeszcze "Beelzebub". Osobiście mi nie przypadło do gustu, skończyłem na odcinku 21/60.

Ze szkolnych mogę polecić "Another", ale nie wiem czy przypadnie Ci do gustu, bo komediowych akcentów raczej tam nie znajdziesz. To bardziej coś w rodzaju "Oszukać przeznaczenie". Jeśli początek Cię nie przekona, nie porzucaj anime od razu, właściwa akcja rusza tutaj w 2 albo 3 odcinku. Ma mało odcinków, bo tylko 12, więc nie zaszkodzi zobaczyć.

Możesz zobaczyć jeszcze: "Fairy Tail", "Fullmetal Alchemist Brotherhood",

cóż ...komedia ...xD a tak juz tu pisalem ...to dodam od siebie jeszcze tylko jeden tytul ...Di GI CHarat .....omin to szerokim lukiem ......jesli cenisz swoj mozg

Nie wiem czy ogladales ale ja polece hellsing fajne i tylko 13 odcinkow.

Nie wiem czy ogladales ale ja polece hellsing fajne i tylko 13 odcinkow.

Helsing ultimate duzo lepszy ..i do tego na podstawie mangi

To Love-Ru ale bez dramatu

Obejrzyj sobie teraz co nowe zaczęło lecieć Sword Art Online: http://www.anime-shinden.info/18917-sword-art-online-online.html i jeszcze Accel World: http://www.anime-shinden.info/17063-accel-world-online.html

Witam,ostatnio zaczyna mi się nudzić gra więc muszę mieć jakąś odskocznie więc oglądam anime.Szukam anime do zabicia czasu może być nawet krótkie.Preferuje tematyke "Akcja,komedia,dramat,romans,przygodowe,fantasy,szkoła,ecchi"Czy moglibyście na podstawie tego mi jakoś pomóc ze znalezieniem anime ;P?Co prawda to mało informacji więc jeszcze mam listę anime jakich już obejrzałem lub gdzie stoję z nimi.Podawanie tego pisemnie tu było by kłopotliwe więc daje link gdzie znajduję się moja lista anime.http://animeon.pl/user/miollOto ona.Jeśli znacie jakieś podobne tytuły które mogą mi się spodobać to napiszcie(Jbc,to Bleach już obejrzałem a Naruciaka nie będę oglądał chyba z powodu wielu opinii na temat jak przynudza momentami.)Proszę też żebyście przejrzeli listę dokładnie a nie że zajrzycie na tylko na link zobaczycie kilka anime i potem spreferujecie.Za wszelkie odpowiedzi dziękuję

Toradora!

spodoba ci sie na bank, nie jest to ecchi, romansem tez trudno to nazwac(nie jest to typowy romans), nie chce nic o tym pisac zeby nie spoilerowac, ale anime naprawde dobre

obejrzysz w dosc dobrej jakosci na animeon.pl

jesli robisz animelist to radze ci korzystać z "myanimelist" (najlepsza stronke do tego)

btw. wiekszosc z tych postów to offtopy, ludzie laduja jakies losowe anime nie czytajac nawet 1szego postu(podajac "dobre" anime mozna podac tak naprawde kazde, bo "dobre" to rzecz gustu)

Jeszcze taka ogolna uwaga : Ludzie nie potrafią oceniać anime(chodzi mi np. w skali 1/10), nawet widze to po twojej liscie ;p

Może "Fairy Tail", całkiem przystępne w oglądaniu. Albo coś z klasyki "Dragon Ball" i "Dragon Ball Z "( DB GT jest poryte więc odradzam).

Albo fajna ecchi komedia którą moge polecic to "Sora no Otoshimono" (zabawna historia o anielicy która spadła na ziemię), lub "B Gata H Kei" (historia dziewczyny która dostała się do liceum i postanowiła stracić dziewictwo w możliwe jak najkrótszym czasie, co okazuje się nie łatwe z wzgledu na jej porytą wyobraźnię i ataki paniki kiedy zaczyna się jakaś pikantniejsza akcja ;p )

Polecam tobie Zero no Tsukaima zawiera:

"Akcja, komedia, dramat zależy +/-, romans, przygodowe, fantasy, szkoła, ecchi" - czyli wszystko czego szukasz

Według mal'a "Action, Adventure, Comedy, Ecchi, Fantasy, Magic, Romance, School, Harem"

Edit:

Może być też Shakugan no Shana:

"Action, Comedy, Fantasy, Romance, School, Super Power, Supernatural"

Zero bardziej nastawione pod ecchi, magic i comedy a Shakugan bardziej nastawione na action, super power, supernatural

nie no nie wierzę że nikt jeszcze nie polecił Seto No Hanayome. Tu masz próbkę

[media=]

jak dla mnie jedna z najlepszych komedii ecchi, 3 razy już oglądałem i dalej śmieszy :)