Siemka bo szukam dla siebie jakiegoś anime ale nie mam pomysłu a może wy będziecie mieć
więc obejrzałem
-Naruto
-Naruto Shipudden
-Hellsing
-Ao no Exorcist
-Sword Art Online
czyli wychodzi że lubię fantasy no to jak macie pomysły to piszcie !
Siemka bo szukam dla siebie jakiegoś anime ale nie mam pomysłu a może wy będziecie mieć
więc obejrzałem
-Naruto
-Naruto Shipudden
-Hellsing
-Ao no Exorcist
-Sword Art Online
Wypróbuj Bleach. Bardzo ciekawe anime Może Ci się spodoba.
a o czym jest tak w skrócie ?
Hmmm
- Magi: The Labyrinth of Magic
- Mirai Nikki
- Zetsuen no Tempest ( powoli staje się jednym z moich ulubionych)
- Accel World (tego samego autora co SAO)
- Wolf's Rain
Może Dragon Ball Ci się spodoba Na początku nudne odcinki, ale potem coraz lepsze
Mirai nikki
Zetsuen no tempest
Guilty crown
Code geass
High school of the dead
D.Gray-man
Tak jak wyżej Bleach, ewentualnie jeszcze Fullmetal Alchemist Brotherhood lub Fairy Tail. Z bardziej poważnych tytułów mogę polecić Death Note oraz Another.
Btoooom?
Highschool DxD jest świetne
Moje top picki które trzeba obejrzeć:
-Tengen Toppa Gurren Lagann
-Full Metal Alchemist
Opcjonalne zależy od gust:
-Steins;Gate
-Death Note
-Higurashi no naku koro ni
Opcjonalne zależy od gust:-Steins;Gate-Death Note-Higurashi no naku koro ni
Trzy świetne anime, które potrafią wciągnąć, Higurashi polecam oglądać od razu po pierwszym sezonie następny wtedy dowiesz się co gdzie i dlaczego.
Ludzie polecili Ci na prawdę dużo fajnych i ciekawych anime jednak coś odemnie:
-One piece - mega długie 500+ odcinków i ciągle dochodzą nowe Jeżeli podobał ci się naruciak to powininno Ci się to również spodobać
-Berserk - Dość mroczne anime, pełne krwi i brutalności, osobiście polecam mangę gdzie wyjaśniono zdecydowanie więcej rzeczy oraz jest dłuższa. Jeżeli chcesz oglądać zwykłe anime(25 odcinków) wg mnie prezentuje się lepiej niż pełnometrażówka która jest bardziej przekłamana w stosunku do mangi.
Nie bede powtarzal tych co juz byly ale chyba nie padlo One Piece (tasiemiec 500 odc gdzies)
A ja bym ci proponowal przejrzec jakies trailery anime i jak jakis ci sie spodoba to przyjrzec sie blizej danej serii. Z serii ktore podales nie da sie wywnioskowac ze lubisz fantasy. Poza tym kierowac sie tematyka fantasy ogranicza twoje pole widzenia na wiele swietnych serii. Rowniez ograniczanie sie do tasiemcow jest wielkim bledem. Poza tym anime ktore podales raczej nie maja wspolnego mianownika. A tak wgl to jaki jest sens szukania anime podobnych do tych ktore juz obejrzales? Jedyne co moge ci powiedziec to zebys kierowal sie w tematyke : Akcja. Bo to jedyne co laczy anime ktore widziales (chociaz i tak sadze ze nie powinines sie ograniczac na tematyki jesli obejrzales tak malo anime)
więc obejrzałem
-Naruto
-Naruto Shipudden
-Hellsing
-Ao no Exorcist
-Sword Art Online