Witam.
Poszukuje anime podobnego do SAO oraz BLEACH.
-ciekawa fabuła
-ładne i efektowne animacje jak w SAO(ta składanka Kirito na bosie lub Bleach jak Ichigo walczył z Grimmijowem lub Uluqiora)
-nie lubię samurajów i tych samego wymachiwania mieczem (chce anime a jakbym chciał wymachiwanie mieczem to oglądam spartacusa)
-żeby postacie wyglądały normalnie a nie jak w dot.hack czy jakoś tak
-szczypta romansu i dramatu jak w SAO(taka ilość była idealna ale więcej nie zaszkodzi o ile są piękne walki)
-ogólnie najlepiej gdyby główny bohater/cale anime opierało się na walce mieczami (najlepiej duże jak Kirito miał w 2 sezonie/części lub Ichigo)
-jeśli walka na miecze to gdy wymachuje nim to podmuchy wiatru (świadczące o dużej sile/szybkości) lub po wbiciu/uderzeniu w ziemie ta sie rozpada (ale bez przesady ze rozwali wszystko 1 machnięciem)
-nie mecha
-bez broni palnej
-najlepiej gdyby anime miało dużo odcinków
Oglądałem już Bleach.SAO Naruto Fairy Tail Attack on Titans Zero no Tsukaima Ao no Exorcist Soul Eater Shakugan no Shane One Piece Accel World
Oglądałem i mi się nie podobało One Piece (jakoś mi nie przypadło nie wiem czemu) Log Horizon (za sztywne)
W skrócie romans/dramat/akcja/ z użyciem mieczy oraz ładnymi, mało sztywnymi animacjami, oczywiście fajna fabula musi być ![:)]()
Opis bede uzupełnial w trakcie bo nie pamietam czy cos jeszcze
Jeśli możecie podawajcie linki gdzie mogę obejrzeć dane anime