Szukam Anime

Ohayo,poszukuje anime w stylu Mirai Nikki , Another ,Higurashi no naku koro ni, oraz Omineko no naku koro ni. Chyba mniej więcej wiadomo o co chodzi :P

-OP walki jak w Mirai Nikki

-Jakis tajemniczy klimat :D

Sam nie wiem co jeszcze,chyba tytuły mówią same za siebie.

Uminenko* ^ ^

Jeżeli nie widziałeś polecam OAV Higurashi Koro Ni Rei, łączy trochę Uminenko z Higu i wyjaśnia sprawę Riki:P.

Z innych serii to tak:

Shinsekai Yori - niesamowity klimat, trzyma w napięciu

Kara no Kyoukai - seria składa się z kilku kinówek, bardzo dobre

Lain - gwałci mózg :P

Paranoia Agent - j.w.

Cossette - j.w.

Ga-rei

Shiki

Boogiepop Phantom - mroczne, tajemnicze

Elfen Lied - chyba to widziałeś :P

O i jeszcze to :

Ghost Hound

No,no dzięki,coś teraz spróbuję,dam znać czy fajne.Zapomniałem dodać ze Shiki oglądałem i że wszystkie serie Higurashi też ;D

Shinsenkai Yori dośc straszne ;_;

No,no dzięki,coś teraz spróbuję,dam znać czy fajne.Zapomniałem dodać ze Shiki oglądałem i że wszystkie serie Higurashi też ;DShinsenkai Yori dośc straszne ;_;

Sam tego chciałeś :).

Możesz jeszcze zobaczyć

Kurozuka.

Dawkuj to wszystko ostrożnie. :P

Danganronpa Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei The Animation 15 uczniów zamknietych w szkole, a żeby się z niej wydostać jedno z nich musi dokonać zbrodni doskonałej.

Monster

Detective Conan

Code Geass

Another

Death Note

Higashi no Eden

Polecilbym jeszcze Gulity Crown ze wzgledu na klimat

i pod tajemnice przypisalbym jeszcze Tsubasa Chronicles ze wzgledu na to ze osoba ogladajaca zrozumie sens ogladania dopiero na koncu :)

Wszystko co chciałbym polecić jest już na górze, ale dorzucę jeszcze Steins;Gate. Bardzo dobry thriller, początek może wydać się dość nudny i momentami głupi ( szczególnie może Cię na początku odrzucić "Mad Scientist -Hououin Kyouma" - sam tak miałem ), ale z czasem rozkręca się coraz bardziej, a ostatnie odcinki są po prostu genialne.

Dobra dzięki,chyba starczy już xd.Narazie oglądam Shinsenkai Yori i fajnie jest,reszte pewnie też jak skończe ;P

Ohayo,poszukuje anime w stylu Mirai Nikki , Another ,Higurashi no naku koro ni, oraz Omineko no naku koro ni. Chyba mniej więcej wiadomo o co chodzi :P

-OP walki jak w Mirai Nikki

-Jakis tajemniczy klimat :D

Sam nie wiem co jeszcze,chyba tytuły mówią same za siebie.