Reszta też będzie walczyła. To oczywiste, że główny bohater będzie pokazywany więcej razy, ale pozostali też mają tam swoje walki.
Szukam anime
Spokojna twoja rozczochrana później wejdą inne walki
Na pewno zacznij oglądać Fairy Tail, jest dużo lepsze od bleacha i to nie są moje subiektywne odczucia.
#Tidies Powiem tak, skoro to nie są twoje obiektywne odczucia to czemu o nich piszesz, według mnie oba anime są dobre, z tym że nie powinieneś stawiać na piedestale serii która jest 5 lat młodsza od "Bleach'a" .Jeśli miał bym je już porównywać to tak czy tak wygra "Bleach", bo jest już że tak powiem kultowy i ma wiele więcej przesłania niż "Fairy Tail".I duża ilość osób które są już weteranami anime, po prostu się ze mną zgodzi bo nie ma co starego do nowego przyrównywać.Sam już obejrzałem wszystkie interesujące mnie serie(czyli minus romanse etc.) i mogę się o tym szerzej wypowiedzieć na pv. Jednak wracając do tematu nie ma serii gorszych i lepszych, są tylko gusta i guściki, bo nie powiem sam nie jedno babskie anime obejrzałem i ryczałem - np:Clannad, który miażdży fabułą, kreską i dźwiękiem. Więc tu jest prośba do ciebie mój kolego, nie oceniaj puki nie będziesz mieć ze 150 serii w obejrzanych (swoją drogą ja mam już ponad 400) Miłego
Temat z przed dwóch lat
A żeby nie było offtopu , to od siebie polecam Gintamę
Widzę, że nikt nie poleca Nantsu no Taizai, ale to chyba dlatego, że wtedy jeszcze tego nie było W każdym razie warto zobaczyć
Witam szukam jakiegoś ciekawego anime
co musi zawierać ?
ciekawa fabułę
ludzi posiadających różne moce . Coś jak w Bleachu każdy z SS miał jakieś moce , bankai itp
fajnie gdyby było dużo walk i gdyby nie walczył tylko główny bohater ale również pozostali
fajnie też gdyby power upy miały też drugo planowe postacie a nie tylko główna postać
ilość odcinków obojętnie czy będzie długie czy krótkie ( wolałbym jednak dłuższa serię )
troche komedii
troche romansu
przypadły mi do gustu
Bleach - jak dla mnie idealne anime
i w sumie mógłbym na tym zakończyć bo nic tak bardzo mi się nie podobało lecz na + mogę jeszcze zaliczyć
FMA B
Dragonn Ball , Z , GT
naruto
Soul eater
Blade and soul
nie przypadły do gustu
Once piece
mało tego było więc mam nadzieję że coś polecicie . Jeśli polecicie jakieś anime moglibyście je krótko opisać o czym to jest