poszukuję przez godzinę do godz. 12 (gram do 15 dziś) gracza/y którzy rozpoczną ze mną grę - coś tam już pograłem, ale mogę od nowa zacząć
ważne dla mnie jest to, aby każdy miał inną klasę - TS JEST.
poszukuję przez godzinę do godz. 12 (gram do 15 dziś) gracza/y którzy rozpoczną ze mną grę - coś tam już pograłem, ale mogę od nowa zacząć
Trochę wcześnie chcesz zacząć, większość w szkole lub w pracy (w tym ja). Ja mogę zacząć grę, ale dopiero gdzieś od 16 jak wrócę z pracy.
Trochę wcześnie chcesz zacząć, większość w szkole lub w pracy (w tym ja). Ja mogę zacząć grę, ale dopiero gdzieś od 16 jak wrócę z pracy.
Od 15 do 2 pracuję dziś, jutro mam wolne... takie życie kiedy pracujesz na 3 zmiany...
Rozumiem też tak pracuję, np weekend mam na drugą zmianę.
Rozumiem też tak pracuję, np weekend mam na drugą zmianę.
ogólnie kwartał miałem przekichany, codziennie po 12 godzin, potem nocki non stop od 15-2 w nocy albo od 18 do 6... jutro koniec kwartału i zacznie się już normalnie po 8h
Chociaż tyle, że już koniec No nic, w takim razie życzę powodzenia
Dobry offtop z wlasnego tematu zrobiliscie haha Myślę ze jesli szukasz graczy bardziej konkretne info np o serwerze stronie konfilktu by sie przydalo niz godziny pracy
Dobry offtop z wlasnego tematu zrobiliscie haha Myślę ze jesli szukasz graczy bardziej konkretne info np o serwerze stronie konfilktu by sie przydalo niz godziny pracy
Jaki offtop? kolega chciał ze mną pograć, przedstawił swoje godziny pracy, jednocześnie stwierdzając czas jaki może poświęcić ze mną na grę. Odpowiedziałem mu, że wtedy pracuję i nie zgramy się - w czym problem?
Nie muszę niczego więcej przedstawiać. Jeżeli ktoś będzie chętny do gry to napisze do mnie i wtedy wszystko omówię.