Szukam .... biurka

Witam,

moje burko stare i zniszczone

deczko już z ciernione

musi zostać wymienione!

(Bjutifull wiersz ^_^)

Mam jedno biurko od ponad 6lat (lol, dużo) płyta od klawiatury myszki jest kompletnie zniszczona i porysowana (używam podkładki od roku)

Nie może to być jakieś tam zwykłe biurko dla chuderlaka który się mieści w biurku 1x75x45

P

Szukam w miarę dużego biurka 120x75-80x60-50

Żeby płyta pod klawiaturę myszkę (WYSUWANA) byłą w miarę szeroka/długa okolice 80cm, no może 70cm

Poza tym komputer po lewej stronie (leworęczny) i jakieś półki na dzienniki, czasopisma, stare kartony.
I jakaś szufladka na pendriva, notatnik, taśmę klejącą.

No, ok! Głównym wyznacznikiem jest płyta,WYSUWANA. Olejcie reszte wymogów

Teraz te biurka robią to takie malusieńkie że ojojojo! A płyta ma może 50-60cm

Jeżeli widzieliście gdzieś biurko z szeroką/długą płytę wysuwaną wklejcie link, lub po prostu napiszcie

----------------->Tutaj moje biurko

BTW. Napiszcie jak macie szerokie płyty i czy wam wygodnie jest, bo się zastanawiam nad zakupem takiego małego gówma

moje biurko ma prawie 8 lat, jest w dość dobrym stanie (gdyby nie kochany piesek, dalej bylo by nietknięte xD), płytę mam szeroką jakieś 70 cm będzie, ale jej nie używam wszystko mam na wierzchu bo jest mi tak wygodniej.

Co do twoich poszukiwać musisz sie liczyc ze im dluzsze i solidniejsze wykonanie tym będzie droższe.

Może coś z biurek biurowych/gabinetowych? Tam prawie kazde ma wysuwaną deskę oraz są dosyć szerokie, co do materiału to im lepszy tym droższy materiał, ale jak już kupisz to na pewno na długo ci wystarczy :)

I co do tego wyboru to chyba będzie najlepiej jak sam przejrzysz oferty w sklepach meblowych, bo sam wiesz ile chcesz przeznaczyć na zakup, jaki kolor by ci odpowiadał, kształt czy dodatki :)

Polecam ci to sam takiego uzywam od ponad roku i jest zayebiste D:

http://allegro.pl/ikea-malm-biurko-odpowiednik-jonas-3-kolory-i3850035808.html

Tutaj zrobilem zdjecie jak wyglada

http://i57.tinypic.com/55flzr.jpg

@ LuckySeven, ale on chciał biurko z wysuwaną deseczką (czy jak to tam się zwie), na twoim zdjęciu widać doskonale, że jej nie posiada.

Dodatkowo nic do niego nie włoży, a pisał wyżej że chciał by, aby miały półki/szafkę...

zmakniętę

Witam,

moje burko stare i zniszczone

deczko już z ciernione

musi zostać wymienione!

(Bjutifull wiersz ^_^)

Mam jedno biurko od ponad 6lat (lol, dużo) płyta od klawiatury myszki jest kompletnie zniszczona i porysowana (używam podkładki od roku)

Nie może to być jakieś tam zwykłe biurko dla chuderlaka który się mieści w biurku 1x75x45

P

Szukam w miarę dużego biurka 120x75-80x60-50

Żeby płyta pod klawiaturę myszkę (WYSUWANA) byłą w miarę szeroka/długa okolice 80cm, no może 70cm

Poza tym komputer po lewej stronie (leworęczny) i jakieś półki na dzienniki, czasopisma, stare kartony.
I jakaś szufladka na pendriva, notatnik, taśmę klejącą.

No, ok! Głównym wyznacznikiem jest płyta,WYSUWANA. Olejcie reszte wymogów

Teraz te biurka robią to takie malusieńkie że ojojojo! A płyta ma może 50-60cm

Jeżeli widzieliście gdzieś biurko z szeroką/długą płytę wysuwaną wklejcie link, lub po prostu napiszcie

----------------->Tutaj moje biurko

BTW. Napiszcie jak macie szerokie płyty i czy wam wygodnie jest, bo się zastanawiam nad zakupem takiego małego gówma