Szukam boha

Jeszcze jedno pytanie: chodziło mi o dużą mobilność czy tp na solo topa to core? zawsze można zgankować czy coś czy lepiej wziąść np zmęczenie czy podpalenie i lepiej cisnąć swoją linię?

mod_ico.png
Następnym razem jak masz zamiar zapytać się o bohatera, to napisz w temacie: Jakiego bohatera kupić. Zakładanie nowego nie ma sensu i tylko tworzy się niepotrzebny syf. -Revolutio

Przeważnie większością postaci na topie gram flash+ignite. Ale duży stopień na to co bierzesz jest solo top przeciwnej drużyny. Ja osobiście najbardziej preferuję flash + ignite..

dobra postac top/jungle to olaf (sam nim gram) w jungle radzi sobie spokojnie bez snite i ma ten sam lvl co przeciwny jungler

slabe wyjscie nadrabiam ghostem a na topie dobrze sobie radzi bo ma true dmg z niskim CD i nie uzywajacym many

Szukam bohatera na solo top oraz jungle. Moje wymagania:

TOP:

-mobilny (coś jak shen przed nerfem ulti)

-wytrzymały

-tank

-carry

Testowałem Irelię, Shena, Nasusa, Gangplanka, Jayce, Renektona, Olafa, Udyra, Lee Sin'a, Morganę, Khartusa, Zyrę, ale niestety nic nie spełniło wymagań. Najlepiej spisywał się Shen i Udyr, ale nimi nie jestem aż tak dobry żeby solo wygrać.

Jungla:

-mobilny

-offtank

-nie gram na tej pozycji normalnie dlatego liczę na was

- odpada shaco jakoś nim grać nie umiem wogóle