Szukam budowniczych /osób lubiących housing

Piszę do was z nietypowym bardzo nietypowym pomysłem na wspólną grę. Jako że uwielbiam budować i urządzać domki szukam osób które też kochają housing i potrafią przymknac oko na może nie idealna grę prawdopodobnie umierająca rifta.

Mimo że to gra z 2011 roku to uważam że grafika nie jest tak bardzo przestarzala (choć ja gram na na ultra ustawieniach i wygląda inaczej niż na minimalnych) housing gry wyprzedza każdy mi znany szczególnie eso(czyli okropne przestawianie obracanie i wiele przedmiotów lewitujacych zalezacych od perspektywy.)

Mamy ogromną ilość posesji wykorzystania dostajemy je jako klucze. Mamy naprawdę wszystko od posesji z domkami, kościołem krypta i cmentarze po dungeon(jednak bez wyjścia na dwór co jest rzadkoscia na szczęście) po puste lodowe/trawiaste z jeziorami tereny.

Przedmioty kupujemy od innych graczy jak i w sklepie gry oraz możemy dostać je z eventow.

Każdy przedmiot może być skalowany do około 5 krotnie mniejszej lub większej wielkości obracany oraz przesuwany. Mamy także itemy czyszczące trawe/kwiaty, zmieniające ziemię oraz dające pogodę lub światło.

Zarabiać na itemki jest łatwo ale to jeżeli ktoś będzie zainteresowany to pomogę. Link do screenów mojej posesji zalacze po powrocie do domu.