Szukam Chętnych od wspólenej Gry od 0

Hej zaczynam grę w Royal Quest i szukam chętnych do wspólnej gry. Grę zaczynam od 0 i tworze nową postać którą na 100% będzie sin którym często gram w innych grach tego typu. Wiec oferuje wspólny exp i pomoc w miarę możliwości oczywiście proponuje spotkania na ts żeby było wygodniej się dogadać. Im więcej chętnych tym lepiej,czekam na szybkie odpowiedzi bo jestem niecierpliwy. Ogólnie mam 19 lat i gram gdy mam czas regularnie dostosowuje go do swojego planu dnia. Oczekuje tylko kultury i umiejętności pracy w grupie. Proszę o odpowiedzi w temacie lub na gg 6522727.

cześć w sumie bym mógł spróbować sił w tej grze (nigdy w nią nie grałem) mam 18 lat rocznikowo. nie przeklinam (staram się) myślę że nie mam piszczącego głosu który denerwuje tylko czas gry by mi odpowiadał mniej więcej od 17 do 22 w tych przedziałąch oczywiście z przerwami. :D

Ok no to już nas jest dwójka. A masz już grę na kompie czy dopiero będziesz zaczynał ściągać? Nie ma sprawy dogadamy się z graniem i ruszymy to szybko nam pójdzie.

A Proszę o wypisanie klas jakimi ktoś ma zamiar grać będzie łatwiej się grało jak weźmiemy różnorodne klasy.

Mogę ja ale nwm czy się nadecyduję ;( ?

warn_ico.png
Odkopywanie tematu ~ blaumro

Panie ten temat ma prawie 2 miesiące...

warn_ico.png
Spam ~ blaumro

Hej zaczynam grę w Royal Quest i szukam chętnych do wspólnej gry. Grę zaczynam od 0 i tworze nową postać którą na 100% będzie sin którym często gram w innych grach tego typu. Wiec oferuje wspólny exp i pomoc w miarę możliwości oczywiście proponuje spotkania na ts żeby było wygodniej się dogadać. Im więcej chętnych tym lepiej,czekam na szybkie odpowiedzi bo jestem niecierpliwy. Ogólnie mam 19 lat i gram gdy mam czas regularnie dostosowuje go do swojego planu dnia. Oczekuje tylko kultury i umiejętności pracy w grupie. Proszę o odpowiedzi w temacie lub na gg 6522727.