Szukam chętnych

Witam.Otóż siedząc z nudów i rozmyślając w co można by tu zagrać stwierdziłem iż lepiej będzie jeśli My gracze z tego forum zagramy razem w ciekawe mmo :)Taka gra byłaby na pewno ciekawsza oraz mile spędzilibyśmy czas nie nudząc się.Wpadłem na taki pomysł przeglądając forum i patrząc na te ciągłe posty "szukam mmo i szukam mmo". Jakie macie propozycję gry ? :) Dla mnie obojętne to ważne aby się dobrze współpracowało i była klasa archera :D Gdyż ostatnio ta właśnie klasa przypadła mi do gustu :) Chyba że już gracie w jakąś grę razem to chętnie się przyłącze :)

pozdrawiam :)

To jest nie możliwe,jeden woli tibie drugi wow'a itd.

Znajdź grę, załóż temat i ktoś się znajdzie.

Ja bym chętnie z tobą zagrał w rpg fantasy. Fajnie by było po polsku.

Ja proponuje zagrać w Silkroad. Ściągnąłem to z tzw. "głupa" i gra okazała się fenomenalna !!! Ja gram tylko w weekendy bo zajmuję się nauką w tygodniu ;/ Proponuje abyś ze mną w to zagrał. I występuje tam klasa posługująca się łukiem lub kuszą ;) w razie czegoś to pisz na gg (nr. 2427594) i ściągnij to jutro(najlepiej rano lub gdy będziesz w szkole/pracy) abyśmy mogli zagrać już wieczorem ;)

Pozdrawiam i zachęcam do gry !

Witam.Otóż siedząc z nudów i rozmyślając w co można by tu zagrać stwierdziłem iż lepiej będzie jeśli My gracze z tego forum zagramy razem w ciekawe mmo :)Taka gra byłaby na pewno ciekawsza oraz mile spędzilibyśmy czas nie nudząc się.Wpadłem na taki pomysł przeglądając forum i patrząc na te ciągłe posty "szukam mmo i szukam mmo". Jakie macie propozycję gry ? :) Dla mnie obojętne to ważne aby się dobrze współpracowało i była klasa archera :D Gdyż ostatnio ta właśnie klasa przypadła mi do gustu :) Chyba że już gracie w jakąś grę razem to chętnie się przyłącze :)

pozdrawiam :)