Szukam chętnyych

Hey. Szukam osóbki albo dwóch do zagrania w GW2 od początku. Miałem niemałą przerwę w Wojnach Gildii i dziś chcę do nich powrócić. Jeśli znajdą się zainteresowani to piszcie PW albo pod tematem. ;)

Wydaje mi się że musisz podać serwer.

Chyba że planujesz przeniesienie.

Mam postacie na 12,30,40,60,60. Wiec moge pograc tym 12 jak bedziesz potrzebowal wsparcia.

Ja się skuszęęę . Samemu gra mi sie nudno i monotonnie a fajnie by było zagrać z kims od nowa ;> Więc jaki Serwer TS albo Skype?

Ja się skuszęęę . Samemu gra mi sie nudno i monotonnie a fajnie by było zagrać z kims od nowa ;> Więc jaki Serwer TS albo Skype?

Przecież w 80% PvE w tej grze gra się samemu :) ''Guild Wars 2 MMO Single player game''

Ja bym zagrał ale czekam na nowego PCta :) jak przyjdzie to kupie i napisze tu

Przecież w 80% PvE w tej grze gra się samemu ''Guild Wars 2 MMO Single player game''

Oj chłopie... Co ty za głupoty godosz ? ~90% (niektórzy powiedzą i 100%) gry w GW2 to granie "razem" a jeśli twierdzisz że NIE, to nie było Ci dane grać w GW2 i coś sensownego osiągnąć.

Co do temat, jeśli potrzebowalibyście pomocy to śmiało pisać bo odkrywam mapkę drugą postacią (Vranu, Dve Daranu)

Ja sie piszę mój nick na Gw to Persenes 11 warrior

Damn.. zapomniałem o temacie, jak checie zagrać to Blacktide- moj nick Gromeczka, lvl 19 już :P Ts gildijny, bo gildie mam(dosyć fajną). Dajcie znać w grze ;)

Podaj ts czy cos i mozna pykac

Oj chłopie... Co ty za głupoty godosz ? ~90% (niektórzy powiedzą i 100%) gry w GW2 to granie "razem" a jeśli twierdzisz że NIE, to nie było Ci dane grać w GW2 i coś sensownego osiągnąć.Co do temat, jeśli potrzebowalibyście pomocy to śmiało pisać bo odkrywam mapkę drugą postacią (Vranu, Dve Daranu)

Oj chłopie... Co ty za głupoty gadasz... Gram w gw2 od 2BWE więc teksty że nie miałem z grą styczności możesz sobie wsadzić sam wiesz gdzie. Prawda jest taka że Guild wars 2 nie posiada endgamu, dungeony są proste jak budowa cepa a pvp i 3w nudzą się po miesiącu gry. Po osiągnięciu ( szybkim ) 80lvla i zebraniu exotic setu ( szybkim ) oraz skinu na wygląd niema w tej grze niczego co zatrzymało by graczy przed odejściem do innych gier. Tak wiec ludzie masowo odchodzą...

Ps. co rozumiesz przez sformułowanie ''nie było Ci dane grać w GW2 i coś sensownego osiągnąć.'' chętnie o tym podyskutuje.

Oj chłopie... Co ty za głupoty gadasz... Gram w gw2 od 2BWE więc teksty że nie miałem z grą styczności możesz sobie wsadzić sam wiesz gdzie. Prawda jest taka że Guild wars 2 nie posiada endgamu, dungeony są proste jak budowa cepa a pvp i 3w nudzą się po miesiącu gry. Po osiągnięciu ( szybkim ) 80lvla i zebraniu exotic setu ( szybkim ) oraz skinu na wygląd niema w tej grze niczego co zatrzymało by graczy przed odejściem do innych gier. Tak wiec ludzie masowo odchodzą...Ps. co rozumiesz przez sformułowanie ''nie było Ci dane grać w GW2 i coś sensownego osiągnąć.'' chętnie o tym podyskutuje.

Prawda ale to się tyczy pewnej grupy osób... A nie wszystkich bo mówisz tak jak byś mówił o wszystkich co jest totalną bzdurą. Czy gra szybko wynudza część osób tak ale wielu w ogóle, aktualnie przez ponad 800h przegranej gry nie znudziła mnie ani trochę i mało tego wiele rzeczy mam jeszcze do zrobienia a przy samej grze bawię się jak cholera. Gra nie jest dla każdego i taka jest prawda.

Dyskutować nie będę na ten temat chodzi tutaj o twoją wcześniejszą wypowiedź, a po tym co napisałeś wyżej stwierdzam że mam racje. Na tym tą dyskusje można zakończyć i nie robić offtopu a jeśli masz ochotę podyskutować to zapraszam na PW lub nawet na TSa.

Gra jest dobra, lubie w tej grze bawić się z kimś posiadacie może jakiegoś ts'a na którego można wejść popytać lub poprostu posiedzieć w czasie gry? serwer: Underworld

Hey. Szukam osóbki albo dwóch do zagrania w GW2 od początku. Miałem niemałą przerwę w Wojnach Gildii i dziś chcę do nich powrócić. Jeśli znajdą się zainteresowani to piszcie PW albo pod tematem. ;)