Szukam Ciekawego MMORPG

Prosze o pomoc w znalezieniu ciekawego MMORPG na śwęta tylko zeby sie długo nie sciagalo i szlo na 256 mb ramu Celeronie D i Radeonie 9200

Może napisz co cię interesuje, jaka tematyka, 2D czy 3D ?

Chciałbym 3d bo 2d mi się znudziły grałem w tibię i conquer online nawet niezłe.

Proponuję Cabala albo Silkroad. Sporo polaków ;)

Ja proponuję mu online i thanga

Archlord, Perfect world ,sword of the new world. Wszystkie bezplatne wszystkie dobre,wszystkie 3d. Tylko nieprzeraz sie waga instalek tych gier w szczegolnosci SNW(zaleznbie od strony 3,5-4giga:P)

Taa, tylko, że podał na jakims sprzecie chce grac i na przykład taki Archlord, to nie wiem czy mu pójdzie.

Ja też bym chciał se w coś zagrać jeżeli ktoś zna jakąś fajną grę to niech da namiary na nią czekam :)(: :roll:

ja popieram cabala, mozna tez w kalonline troche prymitywne i mozna grac tylko do 50 lvl bo potem juz nie ma sensu ale mozna sie pobawić dla bardziej wytrwałych 9dragons bo to gra która naprawde mi sie podoba

mnie interesują polskie gry przez internet obojętnie piszcie na moje gg jak jakąś macie 2615828

polecam naprawde Metin 2 aktualnie gram w to, jest sluper gra jest 3D i graja tam sami polacy i wyszystko jest po polsku

Pozdro!! :D

Tez gram w Metina2 i polecam go

Polecam tez Silkroada :mrgreen: :mrgreen:

ja mam kompa 256 Ramu i mi Archlord spoko chodzi

METIN 2

Zgadzam się, też w to gram fajna gierca ''jak na 3D'' dużo ludzi i wogóle, radze sie zarejestrowac na metin2.pl aha i nowinka doszly teraz przeciwieństwa płci np: był tylko Sura chłopak a teraz doszła płeć żeńska ;]

OGÓŁEM POLECAM

Silkroad {Dużo Polaków :mrgreen: , ściąga się ok 1GB }

Last Chaos {Mogą być lagi w mieście , Polaków też nawet sporo , ściąga się chyba coś ok. 500MB niejestem pewny ;-) }

Metin 2 {Sami polacy , słabe wymagania systemowe , ściąga się ok. 500MB}

Prosze o pomoc w znalezieniu ciekawego MMORPG na śwęta tylko zeby sie długo nie sciagalo i szlo na 256 mb ramu Celeronie D i Radeonie 9200