Szukam ciekawych gier na Android'a

Tak jak w temacie. Poszukuję jakiś ciekawych tytułów na Android'a. Interesują mnie gry Logiczne oraz Zręcznościowe typu : Cut The Rope czy Air Penguin.

Tytuły jakie przypadły mi do gustu:

-Air Penguin

-Cut The Rope

-Line Runner

-Speedx 3D

-NinJump

-Gravity Guy

-Angry Birds (seria)

-Robotek

-100Floors

-Zen Bound 2

Za wszelką pomoc i porady z góry dziękuję.

PS: Posiadam LG L3, więc większość gier rusza na nim bez problemu. Jedyna wadą tego telefonu jest mała rozdzielczość ekranu (240x320) :<.>

No spoko, a Tetris :) ? Jest ich pełno w Markecie.

Gyro, Drop i według mnie najlepsza gra jaka powstała na androidy - Game Dev Story

Gyro jest świetne, mimo prostoty wykonania gra jest super : ) Drop i Game Dev Story jakoś mi nie podpadły. Tetrisa mam już dość. Grałem w niego 3 lata na starym telefonie xD Jakieś inne propozycje ?

Plants vs. Zombies?

@up

Za mały wyświetlacz : /

Ja polecam:

-OpenTTD ,tylko trzeba sobie w opcjach wypracować odpowiednie sterowanie, ustawić rozdzielczość itd. Jest możliwa swobodna gra na takim wyświetlaczu, sam posiadam Live with walkman i trochę nocek zarwałem budując koleje ^^

-Robotek. Trochę strategii, logiki i elementu losowości. Posiada multiplayer.

Zenonia ,100 floors bardzo fajna gra na myślenie

@Ajek

OpenTTD przetestuję, a jeśli chodzi o Robotek, to grę posiadam praktycznie od samego początku : )

@ISmokeBleezys

Zenonie przetestuję a w 100Floors aktualnie gram : >

Tak jak w temacie. Poszukuję jakiś ciekawych tytułów na Android'a. Interesują mnie gry Logiczne oraz Zręcznościowe typu : Cut The Rope czy Air Penguin.

Tytuły jakie przypadły mi do gustu:

-Air Penguin

-Cut The Rope

-Line Runner

-Speedx 3D

-NinJump

-Gravity Guy

-Angry Birds (seria)

-Robotek

-100Floors

-Zen Bound 2

Za wszelką pomoc i porady z góry dziękuję.

PS: Posiadam LG L3, więc większość gier rusza na nim bez problemu. Jedyna wadą tego telefonu jest mała rozdzielczość ekranu (240x320) :<.>