Szukam clanu Jade Dynasty

Witam, wraz ze startem dodatku "Legacy" zacząłem od nowa(starymi postaciami ma się rozumieć:D) grać wraz z bratem jednak zabawa szybko się nudzi bez zgranej ekipy dlatego poszukuje zgranej ekipy do eventów, grindu itp. Jeśli ktoś był by chętny dołączyć się do mnie(lub ja do niego) i stworzyć(dołączyć)do clanu proszę o odpowiedź.

Server: Shura

Wiem że temat stary, ale jakby nie było służy organizacji do danej gry.

Zapytania:

• Gracie jeszcze w JD ?
  • Jak wygląda sytuacja z Jadenami na chwilę obecną ?
  • Jakie macie lvle/nicki ?

Moja postać :)

hmm jeszcze jak ja grałem jakiś czas temu pogrywałem z "Nischino" miała spory lvl napisz może będzie w grze :)

Spory czyli który ? No i przed asc czy po ?

Ja na chwilę obecną nie mam zainstalowanego JD dlatego też pytam, żeby nie robić nic na próżno ;)

Obecnie mam 2 postacie jedna 142 lvl druga 147 lvl. Gildie Polską znalazłem jak ktoś chętny to od 75 przyjmujemy. Na Shurze jeden jaden kosztuje okolo 1.5k G.

Mowa oczywiście o asc ? Czy non ?

Z moich głównych to:

• asc fel modo 146
  • modo 140+
  • rayan 120+

Jeśli była by mowa o asc to znalazł byś taki dopisek.

Ja dzisiaj zmobilizowałem się ściągnąłem JD, zobaczyłem i Oo

Nic się nie zmieniło oprócz właścicieli tg.

Jaden nadal po 1kg, ponad 1k ppl oczekujących.

Myślę że i tak nie ma do czego wracać pomimo że mam te 10kg gotówki, icarus epic rare wings, 2 mounty i magmas peta g11.

Mam tylko jeszcze 1 pytanko, a w sumie bardziej to takie 3w1.

Jak nazywa się gildia, kto jest jej liderem i w jakim ally ?

Witam, wraz ze startem dodatku "Legacy" zacząłem od nowa(starymi postaciami ma się rozumieć:D) grać wraz z bratem jednak zabawa szybko się nudzi bez zgranej ekipy dlatego poszukuje zgranej ekipy do eventów, grindu itp. Jeśli ktoś był by chętny dołączyć się do mnie(lub ja do niego) i stworzyć(dołączyć)do clanu proszę o odpowiedź.

Server: Shura