Szukam co dla spokojnych

Siema, tydzień temu skończyłem grać w plemiona z powodu idiotów którzy rozwiązali duże plemię i zrobili dyfuzje. Poświęciłem sporo czasu tej grze, wstawałem specjalnie o 3:00 rano żeby wysłać atak...

Miałem 19 wiosek oraz dość ogarniętych ludzi ale niestety gimbaza pokazała swoje.

Szukam takiej gry co się liczy na siebie!

Polecam sapera.W grze jesteś ty i miny.

Wszystko zależy od cb czy uratujesz miliony istnień.

W pasjansa też można ale tam już ludzi nie ratujesz tylko wkręcasz się hazard.

Ogólnie gry darmowe a najlepsze ,że jeśli masz windowsa to nie musisz ich ściągać.

Ma to być gra strategiczna czy obojętnie jaka?

Może spodoba ci się Tribal Wars 2. Wygląda na przyzwoitą strategię via www. Jest to 2. część tej gry, więc jest lepsza.

Hmn... Może The West?

Margonem, taern, travian, travianer, red dragon

Shakes & Fitget

Również polecam shakes & fidget bardzo wciąga, ale później staje się bardzo monotonna, jednak ja nadal męczę swojego 80 lvl zwiadowce. A jeżeli coś ze strategii to polecam zagrać w anno online

Nie rozumiem idei tych gier ... ludzie tak jak mówisz wstają o 3 w nocy żeby tylko coś zrobić . Dla mnie jak i większości ludzi jest to MINDF*CK . Proponuję pograć w stare gry strategiczne - kolekcja klasyki czy coś. ( mało jest rankingów gier ? )

Zadaj sobie pytanie czy było warto nie dosypiać dla głupiej gry browser-owej.

Przecież Plemiona są klasyką Via www. Tyle ludzi w nią grało z Polski, że byli najlepsi. Teraz w 2. część mało kto gra, bo nie chce im się zaczynać od nowa.

Może Ski-Jumps Cię zainteresuje?
Podaję link: Ski-Jumps.pl

Might Magic Heroes Online...

Siema, tydzień temu skończyłem grać w plemiona z powodu idiotów którzy rozwiązali duże plemię i zrobili dyfuzje. Poświęciłem sporo czasu tej grze, wstawałem specjalnie o 3:00 rano żeby wysłać atak...

Miałem 19 wiosek oraz dość ogarniętych ludzi ale niestety gimbaza pokazała swoje.

Szukam takiej gry co się liczy na siebie!