Szukam co-op

Jak w temacie szukam gier z co-op, nie musi być koniecznie kampania, moze byc jakiś tryb.

Miło było by zobaczyć jakieś gry 2D fps lub platformowe, cos jak TeeWorlds, Babo Violent 2, albo Little Figter.

Mogą być również 3D, ale tylko RPG, nie może być strasznie brzydkie, ale też nie musi byc ładne, coś jak oblivion.

Grałem już w:

Wyżej wymienione gry

Sacred

Titan Quest

Minecraft

Terraria

Magicka

Trine

Trine 2

EDIT: Dla conajmniej 3 osób.

Borderlands ?

Może Magicka, albo Trine 2 albo najlepiej poszukaj czegoś tutaj: http://www.co-optimu...ystem/4/pc.html

Do listy musze jeszcze dodac trine2 i magicke po zapomnialem o tych grach, a co do borderlands, to rpg raczej klimat mieczy i luków.

A może turowe stare dobre Herosy ?

Ewentualnie nie wiem kiedy grałeś w Terrarie , ale teraz niedawno wyszedł nowy ogromny dodatek więc jak Ci się podobało to może trzeba obczaić. ^^

Torchlight 2

DungeonLand

Bloody Trapland

i lekko odbiegając od tematu Alien Swarm.

No to może Monaco: What's Yours Is Mine? Bardzo ciekawa produkcja

Do listy musze jeszcze dodac trine2 i magicke po zapomnialem o tych grach, a co do borderlands, to rpg raczej klimat mieczy i luków.

Lionheart, Baldurs Gate 2, Sacred, Diablo II.

Gry te powinny spełnić wymagania.

Jak w temacie szukam gier z co-op, nie musi być koniecznie kampania, moze byc jakiś tryb.

Miło było by zobaczyć jakieś gry 2D fps lub platformowe, cos jak TeeWorlds, Babo Violent 2, albo Little Figter.

Mogą być również 3D, ale tylko RPG, nie może być strasznie brzydkie, ale też nie musi byc ładne, coś jak oblivion.

Grałem już w:

Wyżej wymienione gry

Sacred

Titan Quest

Minecraft

Terraria

Magicka

Trine

Trine 2

EDIT: Dla conajmniej 3 osób.