Szukam darmowego FPS

Nie będę się rozpisywał od razu przejdę do tematu. Szukam darmowej gry multiplayer typu FPS lub ogólnie jakieś strzelanki, ważne żeby były za darmo.

Mój sprzęt :

E5800 3,2 Ghz, 2 rdzenie

Gigabyte radeon 7770 1GB GDDR5 ( Fabryczne OC )

6GB ram ddr3 taktowane 1333Mhz.

W co grałem: Arctic Combat, Combat Arms, CS 1.6, Army Rage, AVA.

Myślałem nad powrotem do Army Rage, ale nie jestem przekonany.

Czego oczekuje ? : Ogólnie najlepiej żeby nie była to gra typu " kula w d*pie, idziesz dalej " tylko żeby mapy były troche większe i żeby nie odechciało się grać po paru dniach.

Pytanie.

Czy w grze Blacklight Retribution da się ustawić żeby nie było czarnych pasków u góry i dołu na monitorze z rozdzielczością 1280x1024 ?

Jedną uwagę jaką mam, nie podawajcie mi gry Battlefield play4free, ponieważ dostaje crashe i musze resetować komputer.

Ludzie na forum teraz często polecają Ghost Recon Online. Podobno dobra gra

Olej te wszystkie darmowe oFPSy i spróbuj tego http://www.tremulous.net/

Osobiście mogę Ci polecić jw. Ghost Recon Online albo hmm.... Planetside 2.

Wie ktoś czy grę Blacklight Retribution da się odpalić bez czarnych pasków na ekranie 1280x1024 ?

Grał ktoś w Bullet Run ? Co sądzicie o tej grze ?

EDIT.

Planetside 2 nie będzie się ścinał ? Dodam, że Ghost recon chodził mi na ustawieniach maxymalnych przy stabilnych fps powyżej 35.

EDIT.Planetside 2 nie będzie się ścinał ? Dodam, że Ghost recon chodził mi na ustawieniach maxymalnych przy stabilnych fps powyżej 35.

Będzie i to bardzo, Planetside2 jest nienajlepiej zoptymalizowany i ma spore wymagania.

Może Ci przypadnie do gustu Battlefield Heroes :D Wypróbuj :)

Renaissance Heroes - bardzo dynamiczny FPS, i nie ma zbyt dużych wymagań.

Ghost recon online

blacklight

planetside2

heroes and general

reszte tez testowalem i musze powiedziec ze tylko te wymienione sa dobre

Nie będę się rozpisywał od razu przejdę do tematu. Szukam darmowej gry multiplayer typu FPS lub ogólnie jakieś strzelanki, ważne żeby były za darmo.

Mój sprzęt :

E5800 3,2 Ghz, 2 rdzenie

Gigabyte radeon 7770 1GB GDDR5 ( Fabryczne OC )

6GB ram ddr3 taktowane 1333Mhz.

W co grałem: Arctic Combat, Combat Arms, CS 1.6, Army Rage, AVA.

Myślałem nad powrotem do Army Rage, ale nie jestem przekonany.

Czego oczekuje ? : Ogólnie najlepiej żeby nie była to gra typu " kula w d*pie, idziesz dalej " tylko żeby mapy były troche większe i żeby nie odechciało się grać po paru dniach.

Pytanie.

Czy w grze Blacklight Retribution da się ustawić żeby nie było czarnych pasków u góry i dołu na monitorze z rozdzielczością 1280x1024 ?

Jedną uwagę jaką mam, nie podawajcie mi gry Battlefield play4free, ponieważ dostaje crashe i musze resetować komputer.