Szukam do Rappelza

Witam, postanowiłem wrócić do rappelza po 4 miesięcznej przerwie. Niestety zapomniałem całkiem passów i emaila więc zaczynam od nowa. Poszukuję osoby może dwóch chętnych do gry. Jeżeli chodzi o sytuację na serwerze, teraz w rappelzie o wiele łatwiej się zdobywa pety czy pieniądze więc gra dalej jest przyjemna. Populacja dalej jest liczna. Jak ktoś jest chętny to pisać pod tematem lub na pw.

Ja chętnie :)

Dlaczego zdobywa sie latwiej pety??? Gralem w rappelza jakies 2 lata temu i jedeynym sposobem byly postacie ktore mialy wieksza szanse na zlapanie peta nie pamietam jak sie nazywaly. Moge zagrac napisz jaki serwer moze mam jeszcze swoja postac bodajze cos kolo 100 lvla

Teraz dodali karty od tych pospolitych do uniqe. Dzięki nim możesz każdego stworka w grze złapać

w sklepie te karty sa??? zawsze byly karty ale musiales je wydropic. Pamietam ze karta byla warta 10m gosc bral 2m za lapanie a i tak nie zlapal to sie wkurzylem i wywalilem gre, jak jestes z nim w party to widzisz czy zlapal czy nie bo mogliby oszukiwac.

Jak to teraz wyglada ceny na aukcji sa bardzo wysokie???

I na jakim serwie chcecie grac??

edit. Dopiero tera zobaczylem ze wydawca nie jest Gpotato a Webzen :P

Ja jestem chętny, ale niestety bez ts'a, ewentualnie z ts'em, ale bez mikro, bo mi nie działa do końca karta dźwiękowa. 18 lat. Gram już trochę i mam kilka petów, chętnie z wami zacznę od nowa.

Aukcje średnio, bo ceny itemków poszły w górę. Więc drogo sprzedajesz ale i drogo kupujesz. Karty trzeba dropić

Serwer Ten PVE

Ja gram na servie PVP aktualnie 55 lv, bo czekam na kuzyna więc z nim gram, a tak to mam 96. Jeżeli ktoś ma na Serafinie postać około 100 lvla lub potrafi szybko dobić, żeby iść expić to zapraszam :)

Witam, postanowiłem wrócić do rappelza po 4 miesięcznej przerwie. Niestety zapomniałem całkiem passów i emaila więc zaczynam od nowa. Poszukuję osoby może dwóch chętnych do gry. Jeżeli chodzi o sytuację na serwerze, teraz w rappelzie o wiele łatwiej się zdobywa pety czy pieniądze więc gra dalej jest przyjemna. Populacja dalej jest liczna. Jak ktoś jest chętny to pisać pod tematem lub na pw.