Witam.
Szukam kogoś do wspólnego pogrania i porozmawiania...
Kim jestem:
Starym dziadem, który lubi sobie pograć w MMO, pogadać luźno w trakcie gry, itd...
Co lubię w grach MMO:
- lubię farmić, pod warunkiem że drop z farmienia jest różnorodny, losowy itd... mogę chodzić do tej samej instancji nawet 100 razy, jeśli za każdym razem będzie szansa na inny drop, jeśli drop jest przewidywalny to wolę postać
- raczej nie lubię grindować - chyba że podczas grindu są niespodzianki,
- nie ma dla mnie znaczenia fabuła, epickośc srepickość i inne takie, jak dla mnie, mogę grać nawet lalką barbi i zbierać baloniki i cukierki - pod warunkiem że w grze będzie w miarę spójny, logiczny i konsekwentny system akcji i reakcji (czego nie ma w większości gier MMO )
- nie gonię za levelem, lubię sobie pochodzić, czasem sam a czasem z kimś, pofarmić i pogadać o tym co można w grze porobić
Obecnie gram w głównie w Dragon Nest(SEA-Holywood) i trochę w Continent of the Ninth(EU) --- i wolałbym na razie przy tym zostać jednak, jestem otwarty na inne propozycje
Czego oczekuję:
- dojrzałości emocjonalnej itd... fajnie byłoby znaleźć kogoś po 30-tce, 40-stce a nawet starszą osobę... jednak, wiek to nie wszystko, zdarzało mi się grać z przyzwoicie dojrzałymi, jak na swój wiek 16,17,18-latkami, lub z niedojrzałymi o niestabilnych emocjach 50-ciolatkami, więc... nie odrzucam kogoś, tylko ze względu na wiek,ale wiadomo, starszy - większe prawdopodobieństwo dojrzałości
- luźnego grania połączonego z rozmowami o d*pie Maryni, sensie egzystencji lub kolorze tapety w przedpokoju... bez parcia na level, itemki itd...
- gram w różnych godzinach - noc, dzień, rano, wieczór... nie ma znaczenia, nie znaczy to że siedzę w grach cały czas, a jedynie to że mam możliwość zarezerwowania sobie czasu na granie o różnych porach doby
- sam jestem typem samotnego wilka, ale lubię towarzystwo i jestem pozytywnie zakręcony
Na razie, może wystarczy tych wypocin Jeżeli ktokolwiek... może...