Szukam do wspólnej gry i pogadania

Witam. :)

Szukam kogoś do wspólnego pogrania i porozmawiania...

Kim jestem:

Starym dziadem, który lubi sobie pograć w MMO, pogadać luźno w trakcie gry, itd...

Co lubię w grach MMO:

- lubię farmić, pod warunkiem że drop z farmienia jest różnorodny, losowy itd... mogę chodzić do tej samej instancji nawet 100 razy, jeśli za każdym razem będzie szansa na inny drop, jeśli drop jest przewidywalny to wolę postać ;)

- raczej nie lubię grindować - chyba że podczas grindu są niespodzianki,

- nie ma dla mnie znaczenia fabuła, epickośc srepickość i inne takie, jak dla mnie, mogę grać nawet lalką barbi i zbierać baloniki i cukierki - pod warunkiem że w grze będzie w miarę spójny, logiczny i konsekwentny system akcji i reakcji (czego nie ma w większości gier MMO :( )

- nie gonię za levelem, lubię sobie pochodzić, czasem sam a czasem z kimś, pofarmić i pogadać o tym co można w grze porobić

Obecnie gram w głównie w Dragon Nest(SEA-Holywood) i trochę w Continent of the Ninth(EU) --- i wolałbym na razie przy tym zostać :) jednak, jestem otwarty na inne propozycje

Czego oczekuję:

- dojrzałości emocjonalnej itd... fajnie byłoby znaleźć kogoś po 30-tce, 40-stce a nawet starszą osobę... jednak, wiek to nie wszystko, zdarzało mi się grać z przyzwoicie dojrzałymi, jak na swój wiek 16,17,18-latkami, lub z niedojrzałymi o niestabilnych emocjach 50-ciolatkami, więc... nie odrzucam kogoś, tylko ze względu na wiek,ale wiadomo, starszy - większe prawdopodobieństwo dojrzałości

- luźnego grania połączonego z rozmowami o d*pie Maryni, sensie egzystencji lub kolorze tapety w przedpokoju... bez parcia na level, itemki itd...

- gram w różnych godzinach - noc, dzień, rano, wieczór... nie ma znaczenia, nie znaczy to że siedzę w grach cały czas, a jedynie to że mam możliwość zarezerwowania sobie czasu na granie o różnych porach doby

- sam jestem typem samotnego wilka, ale lubię towarzystwo i jestem pozytywnie zakręcony :)

Na razie, może wystarczy tych wypocin :) Jeżeli ktokolwiek... może... :)

A w co chciał byś mieszać? Jak znajdziesz jakiś fajny tytuł MMO to wchodzę w To. :)

RIFT lub Eden Eternal ?:)

Również z chęcią bym się dołączył :). Jeżeli można by było to proszę o wybranie tytułu trochę starszego. Pozdrawiam

Sadistik

Dołączam, mogę grać i w Dragon Nesta i C9. Bądź coś innego :)

dawajcie w edena :)

po liftingu grafiki gra sie przyjemniej :)

@Szeptun, chciałbym Ci w dobrej wierze poradzić, żebyś narzucił grę, do której zbierasz ekipę, bo inaczej będzie na prawdę ciężko, żeby coś z tego wynikneło.

Powodzenia

Cóż... dostrzegam pewne nieporozumienie :)

Ale jest w tym również moja wina - ponieważ powinienem był to wyjaśnić :)

W chwili obecnej gram w Dragon Nest (SEA-Holywood) właśnie wróciłem z Dark Tower Magic Institute... zaczekajcie, muszę zdjąć z siebie te pajęcze sieci...

I zamierzam na razie dalej w to grać.

Ewentualna zmiana gry mogłaby nastąpić jeśli poznałbym kogoś z kim grałoby się i gadało na tyle fajnie że taki ruch miałby sens ...

wydawało mi się to oczywiste, że najpierw trzeba ukraść razem konie a dopiero później brać "ślub", zapominam czasem że w dzisiejszych czasach najpierw bierze się "ślub" a z kradzieży koni i tak d*pa blada :)

mój błąd, przepraszam :)

Dziś w nocy, to jest z 22 na 23 czerwca będę grał w Dragon Nest (mój skype na PM)

Jak ci sie znudzi Dn to polecam Eden Eternal mamy mala ekipe ludzi z którymi mamy zamiar stworzyć gildie i wspólnie grać jak coś zapraszam

Mam drugi wolny weekend :)

Pomyślałem więc, że chyba nie będzie to łamaniem regulaminu forum, jeżeli przypomnę o swojej propozycji :)

W dalszym ciągu gram (już nie sam) w Dragon Nest... dziś... jutro... zapraszam osoby zainteresowane wspólnym graniem na "warunkach" jakie widnieją w wątku powyżej :)

Ja tez gram wDragon Nesta SEA na serwie Hollywood

Witam. :)

Szukam kogoś do wspólnego pogrania i porozmawiania...

Kim jestem:

Starym dziadem, który lubi sobie pograć w MMO, pogadać luźno w trakcie gry, itd...

Co lubię w grach MMO:

- lubię farmić, pod warunkiem że drop z farmienia jest różnorodny, losowy itd... mogę chodzić do tej samej instancji nawet 100 razy, jeśli za każdym razem będzie szansa na inny drop, jeśli drop jest przewidywalny to wolę postać ;)

- raczej nie lubię grindować - chyba że podczas grindu są niespodzianki,

- nie ma dla mnie znaczenia fabuła, epickośc srepickość i inne takie, jak dla mnie, mogę grać nawet lalką barbi i zbierać baloniki i cukierki - pod warunkiem że w grze będzie w miarę spójny, logiczny i konsekwentny system akcji i reakcji (czego nie ma w większości gier MMO :( )

- nie gonię za levelem, lubię sobie pochodzić, czasem sam a czasem z kimś, pofarmić i pogadać o tym co można w grze porobić

Obecnie gram w głównie w Dragon Nest(SEA-Holywood) i trochę w Continent of the Ninth(EU) --- i wolałbym na razie przy tym zostać :) jednak, jestem otwarty na inne propozycje

Czego oczekuję:

- dojrzałości emocjonalnej itd... fajnie byłoby znaleźć kogoś po 30-tce, 40-stce a nawet starszą osobę... jednak, wiek to nie wszystko, zdarzało mi się grać z przyzwoicie dojrzałymi, jak na swój wiek 16,17,18-latkami, lub z niedojrzałymi o niestabilnych emocjach 50-ciolatkami, więc... nie odrzucam kogoś, tylko ze względu na wiek,ale wiadomo, starszy - większe prawdopodobieństwo dojrzałości

- luźnego grania połączonego z rozmowami o d*pie Maryni, sensie egzystencji lub kolorze tapety w przedpokoju... bez parcia na level, itemki itd...

- gram w różnych godzinach - noc, dzień, rano, wieczór... nie ma znaczenia, nie znaczy to że siedzę w grach cały czas, a jedynie to że mam możliwość zarezerwowania sobie czasu na granie o różnych porach doby

- sam jestem typem samotnego wilka, ale lubię towarzystwo i jestem pozytywnie zakręcony :)

Na razie, może wystarczy tych wypocin :) Jeżeli ktokolwiek... może... :)