Szukam dobrego ecchi

Witam jestem fanem fantasy ale ostatnio jakoś tak przezuciłem sie na ecchi ^^ dużo szukałem po necie ale to co znajdowałem okazywało sie po 3-4 odcinkach 'kiczem' potrzeba mi doooobrego ecchi a że zobaczyłem ich tylko 3 więc mam nadziej że znajdzie sie jeszcze jakies o podobnym poziomie ;) te 4 które zobaczyłem to:

Toradora

Lovely Coplex

Kaichou wa maid-sama

4 nazwy nie pamiętam już ;c

highschool of the dead - gorąco polecam

B gata H kei, albo Sora no Otoshimono, dwa fajne ecchi. Pierwsze opowiada o młodej 15 letniej dziewczynie, która postanowiła że straci dziewictwo nim ukończy szkołę, ale jej wybujałą wyobraźnia jej to bardzo utrudnia. Zaś drugie jest utrzymane w klimacie fantasy/Sci-Fi i opowiada historię chłopaka na którego głowę spadła anielica, która potrafi spełnić każde życzenie.

Zero no Tsukaima i Highschool of DxD. Pierwsze jest o chłopaku, który został przeniesiony do jakiegoś równoległego magicznego świata, a drugie jest o licealiście, który stał się demonem. Warto nadmienić, że w Highschool of DxD słowa fabuła i cycki czasem są mylone ze sobą. Oprócz tego jeszcze KissXsis, Ichiban Ushiro no Daimou, Kampfer i Inukami.

High school of the dead jak najbardziej

btw. te anime co podałeś to raczej nie jest ecchi.

http://www.anime-shinden.info/13883-maken-ki-online.html

te jest nawet nawet ogólnie nie oglądam tego gatunku ale niektóre są zabawne

Zero no Tsukaima też widziałem mi sie wspomniało ^^ 3 sezon mi nie przypadł ale ogólnie spoko było

Highschool of DxD super też widziałem ;)

Freezing wczoraj skończyłem też super jednakc coś widziałem tego ;d reszcie dziękuje dziś zaczne oglądac odezwe się jak skończe ;)

Jak szukasz eechi z dobrą fabułą i w miarę dużą ilością cycków to polecam Ci moim zdaniem najlepsze, czyli:

- Kissxsis (hentai/eechi/komedia)

- DxD High School (jak dotąd mój numer 1, poważna fabuła/komedia)

- Seikon no Qwaser (3/4 anime to cycki)

Najpierw zobacz te, bo te tytuły królują na innych forach angielsko języcznych, w szczególności DxD i Kissxsis.

KissXsis to moje pierwsze anime typu ecchi i świetnie sie bawiłem podczas seansu. Tak swoją drogą mogę jeszcze polecić Hagure Yuusha no Estetica, Baka to Test to Shoukanjuu, Toaru Kagaku no Choudenjibou, Koihime Musou, Sekirei i Haiyore Nyarko-san.

Hugure Yuusha no Estetica jest wypełnione cyckami, a wszystko w klimatach fantasy/Sci-fi.

Baka to Test to Shoukanjuu to jedna z niewielu produkcji, która w pełni wyprała mi mózg. Polecam w szczególności do pośmiania się, chociaż fanserwis ta seria również posiada.

Toaru Kagaku no Choudenjibou to poboczna seria od Toaru Majuutsu no Index i co prawda fanserwisu nie ma za wiele, ale całkiem miło się ogląda.

Koihime Musou, klimaty średniowiecznych (?) Chin. Wszystkie postacie są postaciami żeńskimi z bardzo pokaźnymi gabarytami i oprócz walk, można spotkać tu również dużo scen Ecchi.

Sekirei, Sci-fi w którym pewien chłopak przypadkiem został posiadaczem tytułowego Sekirei, które w znacznej większości są czarującymi kobietami.

No i Haiyore Nyarko-san. Jest to seria przez która zmieniła mój pogląd na mitologię Lovecrafta. Seria totalnie bez sensu, ale jak się komuś nudzi i jeśli ma się dystans do tego co się ogląda, to seria ta jest idealna.

Boku no pi... Zobacz He Is My Master, Green Green i School Days. Polecam gorąco :]

kissxsis tak jak wyzej pisza. czegos bardziej ecchi chyba ciezko bedzie znalesc :P

Polecam zobaczyć Fight Ippatsu! Juuden-chan

(o ile nie spieprzyłem nazwy)

Zero no Tsukaima

astarotte no omocha

asu no yoichi

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

freezing

green green

love hina

rio:rainbow gate

school days

Seitokai no Ichizon

sekirei

Sora no Otoshimono

strike witches

Myślę że na razie starczy ^^.

Toradora - można uznać za ecchi

Lovely Coplex - romans shoujo

Kaichou wa maid-sama - romans shoujo

Z ecchi to już większośc godnych uwagi polecono - dodałbym

Shuffle - 10 lat temu otwara została brama między wymiarami bogowów i demonów (w sensie japońskim). Główny bohater w pewnym momencie dowiaduje się, że może się ożenić z córką króla bogów lub córka króla demonów.

Boku wa Tomodachi ga Sukunai - główny bohater razem z członkami własnego klubu ma problemy z poznawaniem osób i wymyslają sposoby jak temu zaradzić w myśl motta "zdobyć 100 przyjaciół w czasie szkoły"

Tenjou Tenge - standardowe "podbijanie szkoły" i walka z coraz silniejszymi przeciwnikami z dużą ilościa fanservice

Jeżeli chodzi o shoujo romans to można polecić:

Ouran Koukou Host Club - Haruhi laska z biednej rodziny chodzi do szkoły dla bogaczy dzięki uzyskanemu stypendium. Próbując znaleźć miejsce do nauki trawia do Host Club ("panowie do towarzysta"), gdzie niszczy cenną wazę. Nie mając pieniędzy musi odpracować całośc długu udając host'a.

Special A - tytułowe Special A to grupa 7 najlepszych uczniów w szkole - mają pewne przywileje. Opowieść jest o Hikari, która kiedyś została pokonana przez Kei'a i teraz próbuje się odgryźć na swoim przeciwniku.

Itazura na Kiss - Kotoko od zawsze była zakochana w Naoki. Po dwóch latach jej miłość zostaje odrzucona - wkrótce potem z pewnych powodów zmuszona jest zamieszkać razem z jego rodziną.

Kimi ni Todoke - Sawako jest nieśmiałą laską z wyglądu przypimina laskę typowego japońskeigo horroru (np Ring), co prowadzi do wielu nieporozumień. Chciałaby być jak Shouta - przyjacielski, otwarty, którego wszyscy lubią.

ja od siebie polecę ci :

Akikan

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

Ichigo 100%

Kämpfer

kemeko Deluxe!

Ladies versus Butlers!

Macademi Wasshoi!

Love Hina

R-15

Rosario + Vampire

Sekirei

+ te co wymienili ludzie wyżej

Cholerka, nie pamiętam tytułu, ale ma oryginalną kreskę i 13 odc. koleś polizał ślinę z ławki i zakochał się w dziewczynie i uzależnił się od tej śliny. Jak ktoś kojarzy to niech napisze tytuł bo to świetne było. Musiałbym kurde zaaktualizować myanimelist

dezerter69: To anime to Nazo no Kanojo X ( ang. Mysterious Girlfriend X ).

Witam jestem fanem fantasy ale ostatnio jakoś tak przezuciłem sie na ecchi ^^ dużo szukałem po necie ale to co znajdowałem okazywało sie po 3-4 odcinkach 'kiczem' potrzeba mi doooobrego ecchi a że zobaczyłem ich tylko 3 więc mam nadziej że znajdzie sie jeszcze jakies o podobnym poziomie ;) te 4 które zobaczyłem to:

Toradora

Lovely Coplex

Kaichou wa maid-sama

4 nazwy nie pamiętam już ;c