Szukam dobrego MMO!

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Gaming Laptop MSI GE72VR ( wszystko na maxa w 120fps dziala )
Cechy: Szukam gry gdzie jest bardzo dużo aktywnych graczy, tym bardziej polaków a dokładniej gildi gdzie mógłbym zostać przyjęty. 
Przypadły mi do gustu:
    * Runes of Magic ale P2W było zbyt duże
    * C9 Online ale wkurzały mnie limity i wyludnianie serwerów
    * POE ale nie miałem z kim grać

Nie przypadły mi do gustu:
    * Skyforge 
    * LaTale
    * ASTA Online

Czekam na jakieś fajne propozycje :)

World of Warcraft - Burning Legion

Również wydaje mi się, że WoW mógłby być tym czego szukasz, jeżeli chciałbyś więcej informacji wejdź na ts: skillfactory.info, funkcjonuje tutaj nawet spora grupa polaków z serwera Argent Down, pod nazwą The Edge Of Nether. Bardzo miła i ogarnięta ekipa, nawet jako nowy gracz poczujesz się tam jako trzon zespołu, tam każdy jest ważny dla gildii. Myślę, że najłatwiej było by ich złapać wieczorami, jak wejdziesz na ts, to po prostu zjedź na sam dół tam ich znajdziesz.

Jeżeli natomiast chciałbyś spróbować ArcheAge i przekonać się, że nie taki diabeł straszny jak go malują to zapraszam do prześledzenia mojego posta w tej oto sekcji na forum mmorpg. Tam dowiesz się więcej na temat samej gildii, a po szczegóły uderz w to samo miejsce na nasz ts :)

Miłego piątku! :)

no to z sanboxsów można zaproponować BDO :) w tej grze możesz robić praktycznie wszystko od łowienia ryb poprzez oswajanie koni aż po klasyczne questowanie ;) z theampark mmo oprócz propozycji kolegów mogę zaproponować Blade and Soul, Tree of Savior lub The Secret World (lecz musiałbyś poczekać tydzień)

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Gaming Laptop MSI GE72VR ( wszystko na maxa w 120fps dziala )
Cechy: Szukam gry gdzie jest bardzo dużo aktywnych graczy, tym bardziej polaków a dokładniej gildi gdzie mógłbym zostać przyjęty. 
Przypadły mi do gustu:
    * Runes of Magic ale P2W było zbyt duże
    * C9 Online ale wkurzały mnie limity i wyludnianie serwerów
    * POE ale nie miałem z kim grać

Nie przypadły mi do gustu:
    * Skyforge 
    * LaTale
    * ASTA Online

Czekam na jakieś fajne propozycje :)