Szukam dobrej drużyny

Potrzebuję drużyny do lola minimum 18

lvl trzeba grać dobrze. minimum 18lat, chętnych proszę o napisanie na skype, na nick ,,seba lol''(moja nazwa na skype) zapraszam

jak ma sie 10 lvl nie gra sie dobrze

(zedytowane

Łohoho to się uśmiałem. 18 lvl i grać dobrze. Jak to zmierzysz? Wierz mi , że teraz nie baw się w teamy i jakoś dobij ten 30 a potem zacznij szukać "dobrych teamów"

jak kotś umie grać to i na 1 jest dobry

Dobij 30,dołącz jakiegoś działającego replaya,ludzie zobaczą jak grasz.

umie grać , czyli masz namyśli co? Robienie 20 lasthitow w 20 minucie? Czy robienie 2 blue w 15?

Pozbieraj team zagraj sobie przeciwko jakiemuś standardowemu teamowi 30+ i zobaczysz jaka różnica jest między wami ;)

umie grać , czyli masz namyśli co? Robienie 20 lasthitow w 20 minucie? Czy robienie 2 blue w 15?Pozbieraj team zagraj sobie przeciwko jakiemuś standardowemu teamowi 30+ i zobaczysz jaka różnica jest między wami

Czy was aż tak boli d*pa? Niech sobie chłopak zbierze ten team, niech sobie pogra, niech będzie szczęśliwy.

Póki co, wszyscy gracze pokroju Suchcia, chodzą po tematach, naśmiewająć się z ,,słabszych graczy", według nich, a wcale wielce nie odbiegają poziomem.

Wy się śmiejecie z niego, ale prawda jest taka, że każdy jak wbije 20 lvl to myśli, że gra już super dobrze i uważa siebie za o wiele lepszego od innych (tak wy też tacy byliście, a może nawet dalej jesteście).

Co do tematu to polecam najpierw wbić 30 lvl i zagrać kilka SoloQ, żeby zobaczyć jak bardzo się odstaje umiejętnościami od innych graczy i wtedy coś kombinować z drużyną.

Może znajdą się tutaj tacy, którzy nie mają 30 lvlu i też zechcieliby zagrać z kimś w teamie a nie borykać się o leaverów w teamie i feederów? Gdybym nie miał 30 lvla chętnie bym pograł gier pare lub dwie, ale z doświadczenia wiem iż człowiek bez dywizji grający naprzeciw graczom z golda i platyny jest w teamie przeszkodą. Nawet gracz się nie nauczy tylko będzie frustrować iż tak mu słabo idzie bo naprawde człowiek uczy się z czasem. Przykładem jest kontra oczywista, której to oczywistość znika w wyższych dywizjach. Lux jest zjadana przez Kassadina i Fizza na low lvlach i w bronzie, goldzie i platynie gracze Lux potrafią genialnie zownować Kassadina i Fizza tak iż ten będzie stać pod wieżyczką, czekając na ganki i odpychając fale minionów . Mam nadzieje iż wyjaśniłem poniekąd chybiony pomysł zabawy na wyższych szczeblach ludzi, którzy nie są na to gotowi. Nieraz zamiast ciupać z srebrem i goldem nie mając jeszcze bronzu nawet lepiej pooglądać gameplaye i poczytać guidy, które dają fajne pomysły na gre na poziomie standardowym. Pozdrawiam i jeżeli wbijesz 30 lvl , to możemy zagrać jakiegoś normalka aby zobaczyc czy dasz rade.

Nie podałeś serwera ?. Jak chcesz mogę pyknąć mecz czy dwa dobijam sam do 30 lvla ;).

Potrzebuję drużyny do lola minimum 18

lvl trzeba grać dobrze. minimum 18lat, chętnych proszę o napisanie na skype, na nick ,,seba lol''(moja nazwa na skype) zapraszam