Szukam dobrej komedii

Szukam dobrej komedii tylko żeby była naprawdę dobra a nie z typu "haha przewrócił się ale śmieszne" może byc też horroro-komedie

Eurotrip, Wysyp żywych trupów, Gdzie jest Fred? Przy tych się uśmiałem :D

Zanim odejdą wody, Kac Vegas, wybuchowa para, Odlotowy duet / A Night at the Roxbury, Monty Python i Święty Graal, But Manitu.

Kosmiczne Jaja , Szklanką po łapkach , Naga Broń 33 1/3 ogólnie każda komedia z Leslie Nielsenem .

Dzięki na pewno wszystko obejrzę, "But Manitou" zarąbisty dzięki

American Pie ( mi się podobały wszystkie części),

Blue Mounatin State ( to nie film tylko serial, ale amerykański humor aż się przelewa. Ja się uśmiałem przy tym jak nigdy),

Straszny Film 1,2

Wieczny Student,

Nie zadzieraj z fryzjerem,

Borat,

Kick ass ( mnie nudził ale znam dużo osób, którym ten film przypadł do gustu ),

Little Man,

Little Nicky,

Babcisynek,

Chłopaczki z sąsiedztwa,

O dwóch takich co poszło w miasto,

Tenacius D,

Norbit,

Super Hero Movie,

Poznaj moich spartan,

Duże dzieci,

Porąbani

Mam nadzieję, że czegoś nie widziałeś. Każdy z tych filmów jest wart uwagi =D

Totalny Kataklizm. Prawdziwy horror-komedia.

Kurczę chciałbym obejrzec większośc filmów co mi powiedzieliście jeszcze raz lecz żebym nie wiedział co się stanie za chwilę :/

Kurczę chciałbym obejrzec większośc filmów co mi powiedzieliście jeszcze raz lecz żebym nie wiedział co się stanie za chwilę :/

Nie rozumiem. Ale jeśli chodzi o takie klimaty to zdecydowanie straszny film 4. Też możesz spróbować nie zadzieraj z fryzjerem.

Iron Sky to bardzo dobra komedia, kiczowata, prześmiewcza, ale w dobrym guście. Mnóstwo nawiązań do innych filmów i do filmów sci/fi akcji jako ogólu, ale też nawiązania do popkultury i polityki. Nie chce wiliczać konkretnych nawiązań żeby nie spoilować, ale ubaw dla kogoś kto ogarnia do czego nawiązania dotyczą będzie miał ubaw po pachy. Wszystko podane w przyjemnym steampunkowo/nazistowskim klimacie. Gra aktorska raczej średnia, za to efekty i muzyka bardzo na plus.

Borat albo niedawno byłem na dyktatorze (zaje fajne) :D

Polecam nietykalni :) Humor , troche czarny ;P

ja komedii szukam po aktorach. Lubie komedie z Saha Baron Cohen czy jak mu tam (wyjątek Bruno) oraz Adam Sandler.

Depresja gangstera 1 i 2 , pierwsza część to jedna z moich ulubionych komedii

Men in Black 1,2 i3

The Simpsons: Wersja kinowa, ale bez lektora, z napisami ogląda się o wiele lepiej

Las Vegas Parano, w sumie nie wiem czy to można nazwać komedią, raczej psyhodeliczny dramat z ćpunami w roli głównej, ale pośmiać się można ostro

Żywot Briana, najlepszy film Monty Phytona, bardzo mocno polecam, no chyba że jesteś mocno wierzący

Autostopem przez galaktykę

Coś Polskiego: Dzień Świra, Chłopaki nie płaczą, Poranek kojota, Kiler, Seksmisja

Przekręt, najlepszy film wszechczasów :]

Maska, stare ale jare

Ace Ventura psi detektyw i zew natury, jeśli nie oglądałeś pozycja obowiązkowa

Nie zadzieraj z Fryzjerem, głupie ale można się pośmiać

Paul, super sprawa, dawno nie było tak wyluzowanej komedii z kosmitą w roli głównej

Burke i Hare, totalnie czarny humor, podlany sosem z horroru

Jak stracić przyjacół i zrazić do siebie ludzi, świetna komedia, z nutką brytyjskiego humoru

"Totalny Kataklizm. Prawdziwy horror-komedia." chyba totalne łajno, nie oglądaj nawet tego syfu bo stracisz 1,5 h bezcennego życia

Zanim odejdą wody - http://www.filmweb.pl/film/Zanim+odejd%C4%85+wody-2010-530732

Zombieland (Wg niektorych zalosny w swej prostocie ale mnie sie podobal) - http://www.filmweb.pl/film/Zombieland-2009-464479

totalny kataklizm ,gwiezdne jaja ,Dyktator ,American Pie ,Borat

Szukam dobrej komedii tylko żeby była naprawdę dobra a nie z typu "haha przewrócił się ale śmieszne" może byc też horroro-komedie