Szukam drużyny - League of Legends

Ohayo, tak jak w temacie, szukam drużyny [EU]( bądź złożenia jej) do gier na rankedach, ligach itd.

Co mogę od siebie zaoferować?

- dojrzałość ( wiek 18+)

- częsta dostępność ( szczególnie wieczorami )

- mikro

- 30 lvl summoner, ( To moje drugie konto, poprzednie sprzedałem, więc wiem o co chodzi w tej grze )

- Chętnie mogę zostać przetestowany, jeśli patrzycie tylko na ilość rozegranych spotkań, to podziękuje. Tutaj liczy się jakość, a nie ilość...

Czego wymagam?

- gier na rankedach, ligach itd. ( oczywiście po zgraniu itd )

- mikro + komunikator

- dojrzałości

- gry 5v5

Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć więcej informacja, to zapraszam:

GG: 2667552

summoner: vitcum92

Pozdrawiam!

A na jakim serwerze grasz europejskim czy amerykańskim ??

A na jakim serwerze grasz europejskim czy amerykańskim ??

Eu - Zapomniałem dodać ^.^

Jako ,że nie widzę potrzeby zakładania identycznego tematu ogłoszę się tutaj. Wymagania mam identyczne jak kolega wyżej tylko ,że ja poszukuję kamratów na US. Pisać na PW lub w grze Kurikare albo Eruru. Przepraszam i dziękuje.

Chętnie z tobą zagram na EU . Mam 20 lvl i ogarniam tankow , więc jeśli chcesz skleje z tobą team .

Mam 17 lat . Gram Malphite najlpiej i fiddle ; ) Chcesz to mnie przetestuj ; )

Również mogę zagrać, ale dopiero jakoś w Poniedziałek/Wtorek, gdyż aktualnie mam remont w pokoju i od jutra będę miał ograniczony dostęp do kompa. W LOL'a gram już rok z hakiem, także z ogarnięciem raczej nie będzie większego problemu xD

Mam 16 lat gram na serwerze EU jedyny powód dla którego nie jestem pewien czy bym sie nadawał jest taki że mam 11 level.

Jest to spowodowane tym że konto założyłem pod koniec czerwca po czym wyjechałem i nie miałem dostępu do gry przez cały miesiąc.

Posiadam mikrofon i najczęściej gram takimi postaciami jak Tryndamere , Malphite , Alistair czy troche rzadziej Nunu.

Jeśli uznasz że sie nadaje napisz

GG 9107279

Ohayo, tak jak w temacie, szukam drużyny [EU]( bądź złożenia jej) do gier na rankedach, ligach itd.

Co mogę od siebie zaoferować?

- dojrzałość ( wiek 18+)

- częsta dostępność ( szczególnie wieczorami )

- mikro

- 30 lvl summoner, ( To moje drugie konto, poprzednie sprzedałem, więc wiem o co chodzi w tej grze )

- Chętnie mogę zostać przetestowany, jeśli patrzycie tylko na ilość rozegranych spotkań, to podziękuje. Tutaj liczy się jakość, a nie ilość...

Czego wymagam?

- gier na rankedach, ligach itd. ( oczywiście po zgraniu itd )

- mikro + komunikator

- dojrzałości

- gry 5v5

Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć więcej informacja, to zapraszam:

GG: 2667552

summoner: vitcum92

Pozdrawiam!