Szukam druzyny rankingowej do lola

witam wszytkich jak w teamcie szukam ludzi do teamu na rankedy troche o sobie w lola gram kolo roku czasu z przerwami doswiadczenie mam przegralem kolo 2500tys meczy przeroznymi bohaterami od mele po magow range i suporty ale niestety grywam sam chetnie po gram z jakims team pozdrawiam

US czy EU NE, WEST?

witam wszytkich jak w teamcie szukam ludzi do teamu na rankedy troche o sobie w lola gram kolo roku czasu z przerwami doswiadczenie mam przegralem kolo 2500tys meczy przeroznymi bohaterami od mele po magow range i suporty ale niestety grywam sam chetnie po gram z jakims team pozdrawiam

Po 1 - 2500 * 1000 = 2500000... Więc nie możliwe żebyś zagrał "2500tys meczy".

Po 2 - To jest troszkę nie realne żebyś zagrał niech będzie te 2500 meczy... Byś chyba musiał być przysłowiowym "noł lajfem"

Po 3 - Nie warto oszukiwać na temat swoich doświadczeń bo i tak w grze można zobaczyć wszystko.

Więc na przyszłość lepiej pisać prawdę niż oszukiwać.

@Co do tematu, na tym forum trudno znaleźć graczy do LoL'a. Pójdź na leagueoflegends.pl i tam jest forum gdzie jest mnóstwo chętnych ludzi do gry i mnóstwo podobnych tematów.

Czemu nie możliwe żeby zagrać 2500 ? Sam mam 840win i z 820 lose, do tego licząc rnakedy, wyjdzie jakieś 2k rozegranych.

Wczoraj grałem z typem który miał 1900win normali.

Wracając do tematu, gdzie grasz ? WEST EAST US ?

xDeath, widać, że znasz się na LoL'u jak na gównie, 2.5k gier to nic człowieku, ja sam mam 1.8k gier, a miałem tak długie przerwy gdzie przy normalnym graniu miałbym już jakieś 4k gier, więc nie wiem o co Ci chodzi, albo po prostu jesteś newbie albo grasz jedną grę na dzień[dwa]

xDeath, widać, że znasz się na LoL'u jak na gównie, 2.5k gier to nic człowieku, ja sam mam 1.8k gier, a miałem tak długie przerwy gdzie przy normalnym graniu miałbym już jakieś 4k gier, więc nie wiem o co Ci chodzi, albo po prostu jesteś newbie albo grasz jedną grę na dzień[dwa]
Czemu nie możliwe żeby zagrać 2500 ? Sam mam 840win i z 820 lose, do tego licząc rnakedy, wyjdzie jakieś 2k rozegranych.Wczoraj grałem z typem który miał 1900win normali.Wracając do tematu, gdzie grasz ? WEST EAST US ?

No to macie koło dwóch tysięcy, a kolega wyżej napisał, że ma dwa i pół miliona (2500k). O to dla xDeath chodziło. Asterek uważaj na ton wypowiedzi.