Witam z tej strony oIBUKo top/jungle >>> szukam drużyny bo dość mam grania z pajacami . Pozdrawiam

Witam z tej strony oIBUKo top/jungle >>> szukam drużyny bo dość mam grania z pajacami . Pozdrawiam
bo dość mam grania z pajacami . Pozdrawiam
Z pewnością każdy Cię zechce po takim zachowaniu.
Pozdrów ode mnie drużynę, która cię przyjmie.
GG wp up dokładnie
Wgl gdzie jest twoja dywizja ???
EUNE ??? West ???? skąd mamy wiedzieć ????
szukam drużyny bo dość mam grania z pajacami . Pozdrawiam
Tak właśnie piszę jakiś unskilled
Proszę o usunięcie tego tematu,to jest zwykły spam autor nie podał nic o sobie(ile ma lat).
Nie podał gdzie gra i kim dokładnie gra
kolega podał nick: oIBUKo. Bronze III, serwer EU NE. Gościu gra warwickiem i xinem. Tylko.
Dlatego team z niskim mmr nie wytrzyma, dłużej niż 1 miesiąc.
W grze z "pajacami" najbardziej uczysz się grać, wtedy musisz polegać tylko na swoich umiejętnościach. Czasami są nerwy, w moim przypadku dość często ale ćwiczę i powoli staję się samo wystarczalny.
Dobry zawodnik co chcesz xD
Ohmm...
"granie z pajacami" Tzn. ?
Zauwazyłem, że dewizje bardzo mocno odwierciedlają nasze umiejętności, jeśli nie potrafisz wyjść z B3 to znaczy, że Twoje umiejętności tej dewizji nie przewyższają. Opowiem swojąś historie...
Gdy rozpoczął się 4 sezon po rozegraniu pierwszych 10 meczy (7win 3 lose) Trafiłem do b2 będąc w sezonie 3 w S5
Gdy z wielkim zapałem chciałem wyjść do sreberka niestety spadłem prawie do B4 mając Bronze3, zrobiłem sobie przerwę od gry. Aż pewnego dnia zacząłem znów grać. W 2 tygodnie wyszedłem z tamtej dewizji do Silver 4
No i tu teraz z braku chęci się zatrzymałem. Ale raczej w wakację bd wyższa dewizja, teraz znajduję się w Silver V
Jedynie co nas ogranicza to nasza własna umiejętność, chcesz wyjść z dewizji? Staraj się. Znajdź dobrą postać, którą bardzo przyjemnie Ci się gra, tak jak ja teraz znalazlem se mojego rengara. Wspaniała postać
Jeśli jeteś w B3 i mówisz, nie mogę wyjść bo gram z "Pajacami" to nikt nigdy Cię nie przyjmie do żadnego teamu, no chyba, że trafisz na podobnie myślących jegomościów.
No nic, staraj się i kibicuję Ci abyś wyszedł gdzieś wyżej.
Darkyy
Jako że nadal lecą tu tylko offtopy, temat zamykam.